joi, 29 decembrie 2011

Zapadaaaa :)

Iata ca am trait sa prindem si prima zapada la Ileni :)

Visam de mult la o iarna alba, stand confortabil la caldura sobei si privind cu jind la zapada multa din curte si gradina si planuind un om de zapada, o cazemata sau macar o bataie cu bulgari.


Tin minte, cand eram copila, ca ma trezea mama (adica bunica-mea) dis de dimineata sa vad florile de gheata de la fereastra. Uaaaa, ce frumoase erau! Era magie curata :)
Si apoi, ani de-a randul, stateam inca din octombrie, seara la ferestra si ma benoclam la becul din fata blocului sa vad daca ninge. Si daca ploua, eu eram sigura ca ninge. Alertam toata casa strigand in gura mare: ningeee, ningee!
Asa ca a fost mare bucurie, cand intr-un final de decembrie a nins si pe la noi si casa, curtea si gradina s-au ascuns sub haina alba si sclipicioasa de nea.

Chiar daca iarna asta n-a fost chiar 100% Ileneasca, pentru ca am stat mai mult in Fagaras, la bloc, atat cat a fost, a fost de nota zece! :) Si unde mai pui ca inca nu s-a terminat ;) Imi place iarna!!!

Bine ca si primavara imi place! :) Si vara si toamna! :D Le iubesc pe toate :)



Si lui Ozzy ii place zapada, dar nu pe labute :)) Asa ca topaie de mama focului ca sa intre cat mai putin in contact cu plamuma cea rece si alba :)

Dar chiar si cand ti-e frig la labute, tot n-are cum sa nu-ti placa iarna! :)
Si cand mai prinzi si cate-o zi in care iese soarele, facand fiecare fulg sa straluceasca sub razele sale mai frumos decat cel mai frumos diamant, nu ai cum sa nu spui din toata inima: viata e minunata!!!

2 comentarii: