Tabere de relaxare

Taberele Magic Reminders sunt un portal catre o lume Magica. O lume diafana in care viata curge usor, fara efort, timpul trece mai incet si totul e posibil!
O lume in care simti ca traiesti cu adevarat. O lume in care te simti valoros si plin de entuziasm fata de fiecare clipa. Vino cu noi si vei vedea!

Vei avea parte de cateva zile pline de informatii uimitoare, de activitati energizante si reconfortante si de ateliere unde te vei relaxa si te vei lasa purtat pe taramul inimii. Vom avea activitati creative, miscare fizica, discutii despre nutritie, sanatate holistica, plimbari in natura, ateliere de intentie si manifestare, reconectare la viziunea interioare si vocea inimii, ateliere de relaxare prin meditatie si respiratie, vom invata despre energie, vibratie si cum ne putem conecta la dimensiunea mai subtila a fiintei noastre... si cate si mai cate!

In cele cateva zile de relaxare, vei simti beneficiile unui ritual zilnic de miscare, mancare sanatoasa, activitati de energizare si relaxare. Vei avea timp sa te odihnesti si sa te deconectezi de la stresul cotidian. Vei afla despre dimensiuni nebanuite ale fiintei tale, despre felul in care iti influenteaza ele viata de zi cu zi si despre ce poti tu sa faci, chiar acum, ca sa-ti reechilibrezi toate ariile vietii. 

Pentru a putea participa in oricare din tabere, nu e nevoie sa stii nimic din toate astea. Toate informatiile vor fi intr-o forma simplu de inteles, iar exercitiile practice sunt concepute special pentru incepatori. Dupa cateva zile vei pleca acasa cu tolba plina de inspiratie, entuziasm si o gramada de instrumente pe care le poti folosi oriunde si oricand pentru a-ti transforma viata!Taberele se desfasoara intr-un loc linistit, in natura, departe de zgomotul orasului. Astfel ne vom putea recontecta la energia vindecatoare a Naturii, iar in pacea si linistea de acolo ne vom auzi mai usor glasul inimii care ne cheama mereu inspre bucurie, iubire, abundenta si magie!

In timpul acestor cateva zile (fie ca e vorba de o tabara de weekend sau de una extinsa) se creaza o energie de grup minunata, se leaga prietenii, se deschid inimi si se intampla transformari miraculoase si revelatii neasteptate :) Pentru ca acolo unde oamenii se aduna in numele iubirii, lucruri minunate se intampla, energia creatoare curge liber si se multiplica la infinit! :)
Citeste reactiile celor care au participat in taberele Magic Reminders

Afla aici care este programul detaliat al unei Tabere de relaxare feminina

Un comentariu: