Despre Tabere

Ce zic participantii despre Taberele Magic Reminders

"O experienta deconectanta, placuta, cu invataminte, oameni frumosi si gust de mai vreau. Mi-a placut contactul cu expriente si oameni noi. M-au surprins fatadele vietii vazute din puncte de vedere noi. Mi-au fost de ajutor explicatiile concrete in care am regasit experientele traite"
I.P.
"A fost o experienta minunata, in care mi-am dat seama ca sunt inconjurata de atatia oameni frumosi, diferiti." A.R.

"Un program echilibrat cu exercitii, ateliere si discutii face minuni. A fost super fain!"
C.S.

"Cand am venit aici nu am stiut exact ce caut si la ce sa ma astept. Dar tot ce am facut aici m-a facut sa ma simt bine, linistita, impacata cu mine. M-a surprins buna comunicare cu persoane pe care le-am vazut pentru prima data."
R.V.

"M-am simtit libera si mult mai constienta de mine. Mi-a placut naturaletea cu care s-a desfasurat evenimentul. M-au surprins asemanarile dintre mine si toate celelalte persoane si mi-au prins bine aceste zile pentru ca m-au ajutat sa ma definesc mai bine raportat atat la interiorul meu, cat si la exterior."
 I.V.

"Pentru mine, acest weekend a fost o experienta frumoasa, in care m-am relaxat, am invatat lucruri noi si teorii interesante despre viata si energie.Teo, iti multumesc pentru gandurile si experientele frumoase pe care le-ai pregatit pentru noi si sper ca ne vom revedea curand in cadrul altor tabere!"
M.P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu