Despre mine

Hello magical people!
Eu sunt Teo si cuvantul meu preferat este magie! Visez ca lumea este un loc magic, colorat, plin de iubire, entuziasm, energie, creativitate! Un loc magic in care fiecare fiinta traieste in armonie cu ea insasi si cu tot ce o inconjoara. Un loc magic in care totul e simplu si lucrurile curg usor, de la sine. Actiunile se fac din iubire, cu bucurie si entuziasm. Un loc in care fiecare inima salta de bucurie! Un loc pentru mine si tine, in care totul e posibil! :)

De cand ma stiu am fost atrasa de ideea de vindecare, sanatate si nutritie. Dupa multe cautari, in 2009 am descoperit hrana vie si toata viata mea s-a transformat. Apoi, am intrat intr-o alta etapa a vietii mele cand am inceput sa studiez sanatatea holistica si sa privesc fiinta ca un intreg ansamblu compus din corp, minte, emotii si spirit. De atunci am citit zeci de carti despre energie, dezvoltare personala, medicina alternativa, auto vindecare si cate si mai cate.

Dar adevarata intelepciune si transformare interioara a venit din experimentare. In acesti ultimi ani viata mi-a adus in cale incercari care m-au transformat si m-au ajutat sa ma cunosc mai bine. Am inteles ca viata e incredibil de frumoasa, am inteles capcanele mintii si a convingerilor negative, am aflat despre iubire si despre ce nu este iubire, despre energie, vibratie si atractie. Am invatat sa-mi ascult intuitia si vocea interioara si am aflat ca inima mea vrea mai presus de toate sa impartaseasca! Asa ca iata-ma aici, alaturi de voi! Imi doresc din tot sufletul sa va cunosc, sa va ajut, sa ne bucuram impreuna! Vreau sa va inspir, sa va povestesc despre lumina, magie si entuziasm.

Sa va reamintesc cine sunteti!

Din toate lucrurile fascinante pe care le-am studiat in ultimii ani m-am focusat in special pe urmatoarele domenii:

- Cauzele sufletesti ale bolilor
- Tehnici de eliberare emotionala (EFT)
- Tehnici de relaxare, deblocare energetica si impamantare (gimnastica, yoga, respiratie, meditatie, tree hugging.. etc)
- Gandire optimista prin Afirmatii, EFT
- Eliberare de ganduri si convingeri negative prin The Work a lui Byron Katie, meditatie sau respiratie
- Nutritie, Alimentatie holistica, Hrana vie, Terapia cu sucuri, smoothies.. etc
- Gradinarit ecologic
- Legatura fiintelor umane cu natura si plantele
- Aromaterapie
- Puterea ritualurilor de conectare cu divinitatea (rugaciunea, meditatia, lucrul cu ingerii, tacerea, postul.. etc)
- Cum sa-ti asculti vocea interioara si sa traiesti din inima
- Puterea iertarii si tehnici de iertare (a ta si a celorlalti)
- Exprimarea creativa, lucrul manual ca tehnica de vindecare si meditatie activa
- Puterea energiei feminine, reconectarea la feminitate, sexualitate sacra
- Puterea atingerii

Daca vrei sa afli si tu mai multe despre toate astea inscrie-te chiar acum la un workshop sau intr-una din taberele de relaxare!