marți, 21 august 2012

Despre Arhangheli

Tot din lipsa de net am frunzarit astazi ce aveam pe calculator si am gasit o mica enciclopedie cu Arhangheli :) Si ce m-am mai bucurat :P Nu mai stiu de unde le-am tradus/copiat/sumarizat...sa ma scuze sursa ca n-o mentionez, dar tinand cont ca sunt informatii de interes international si interplanetar (:P) eu zic ca nu se supara nimeni ca le public acilisa.
Si pentru ca v-am mai spus eu cat de mult imi plac ingerii si cat de "magic" se rezolva lucrurile atunci cand ii chem, cu orice ocazie si cu privire la orice subiect, va indemn inca odata sa-i chemati si voi sa va ajute! Chemati ingerii si arhanghelii in ajutor de fiecare data cand sunteti in impas! Dar puteti sa-i chemati si inainte sa va apucati de un proiect nou, chiar si cand nu va gasiti cheile de la masina, cand ati ramas fara bani, cand aveti o mica nelamurire sau indoiala... anytime!!! Ingerii abia asteapta sa ne ajute, doar ca, daca nu le-o cerem, ei nu pot interveni decat in caz de urgenta.

O metoda minunata pe care eu o folosesc zilnic in ultima vreme este ca inainte de culcare, sa rogi Ingerii sau Arhanghelul/Arhanghelii de care ai nevoie in acel stadiu al vietii tale sa vina in visele tale si sa te ajute sa rezolvi problemele cu care te confrunti. Sa te ajute sa te eliberezi de energiile negative, sa-ti dea sfaturi, idei, curaj, incredere :) Sa te ajute sa-ti linistesti mintea, sa le auzi mai usor calauzirea, sa fie cat mai expliciti cu ceea ce iti sugereaza sa faci... etc

Am observat ca de cele mai multe ori, oamenii se tem de ingeri sau evita sa le ceara ajutorul din doua motive.
Fie pentru ca nu vor sa deranjeze si au impresia ca ingerilor poti sa le ceri numai lucruri super importante, cum ar fi: te rog ajuta-ma sa ma vindec de o boala incurabila... De fapt, exista un numar nelimitat de ingeri care dispun de energie divina infinita! In plus, ingerii sunt jucausi, ingerilor le place sa ne ajute, ingerii ne iubesc neconditionat asa cum numai divinitatea ne poate iubi! Cereti ingerilor orice: incredere, relaxare, inspiratie, sanatate, curaj, suport pt voi sau cei dragi, bucurie, satisfactie, obiecte materiale, bani, succes, creativitate, iubire... ORICE!
Al doilea motiv pentru care oamenii evita ideea de ingeri, este pentru ca au o imagine gresita despre ei. Ingerii pot fi priviti ca niste fiinte de lumina care ne vegheaza, ne iubesc si doresc sa ne ajute sau pot fi priviti ca parti din noi sau energii  pe care le putem evoca prin rugaciune. Rugaciunea nu trebuie sa fie formala. Eu ma adresez ingerilor exact ca unor prieteni. Le spun pasurile mele si ii rog sa ma ajute. Apoi stau cateva minute linistita si respir adanc. Atunci cand respiram adanc si ne linistim corpul si mintea pentru cateva momente, ingerii ne pot ajuta mult mai usor. Apoi, urmeaza de cele mai multe ori calauzirea lor. Ingerii nu actioneaza ei pentru noi. Ei doar ne ajuta, soptindu-ne in ureche ce anume sa facem ca sa ne implinim dorintele. Cateodata mesajele vin prin visele noastre, sau de la un prieten, sau avem pornirea sa facem ceva, apare o oportunitate pe care ar trebui sa o folosim... ingerii ne trimit mesaje in fel si chip si apoi depinde de noi sa actionam. Isn't it FUN? :) And magic! :)

Daca va suna mai bine, puteti sa priviti ingerii ca pe niste arhetipuri. Daca simtiti o retinere in a lucra cu ingerii, incercati sa va schimbati ideea pe care o aveti despre ei si incercati sa-i priviti intr-un fel care sa va ajute sa-i primiti in viata voastra :) O sa fie magic! Va promit!

Asadar, aveti mai jos cateva vorbe despre fiecare Arhanghel si cu ce se ocupa dumnealui. Nu de alta, dar e bine sa stii pe cine sa chemi in ajutor, ori de cate ori ai nevoie :)


Arhanghelul Mihail - Asemenea lui Dumnezeu – inlatura teama si indoiala, ofera protectie, curaj
El ne elibereaza de teama si de indoiala, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Ne poate ajuta sa transformam energiile negative in energii pozitive. Ne asista in perioadele de schimbare. Savarseste acte eroice de protectie. Mihail este sfantul patron al ofiterilor de politie si da curaj celor care il cheama.

Arhanghelul Gabriel - Mesagerul lui Dumnezeu – conceperea copiilor, ajuta scriitorii
Acest arhanghel ii ajuta pe mesageri, cum ar fi scriitorii, profesorii si ziaristii. De asemenea Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe parinti in conceperea, cresterea si adoptarea copiilor.

Arhanghelul Rafael - Cel care vindeca – vindeca si ajuta vindecatorii, patron al calatoriilor
Rafael inseamna "cel care vindeca" si ii calauzeste pe vindecatori si pe cei care vor sa devina vindecatori. Rafael este considerat sfantul patron al calatoriilor. Rolul sau principal este totusi cel de vindecator si de sprijinitor al vindecatorilor.
Arhanghelul Uriel - Dumnezeu este lumina
Este arhanghelul intelepciunii si al filozofiei, care ne lumineaza mintile cu intuitie si cu idei noi.

Arhanghelul Raziel - Secretele lui Dumnezeu
El vindeca blocajele spirituale si psihice si ne ajuta in interpretarea viselor si a amintirilor din vietile trecute.Cabala il descrie pe Raziel ca intruchipare a intelepciunii divine.

Arhanghelul Azrael - Cel pe care il ajuta Dumnezeu – decedati, indurerati
El ajuta sufletele celor decedati sa ajunga in Ceruri, ii vindeca pe cei coplesiti de durere si ii sprijina pe oamenii care ii mangaie pe cei neconsolati.

Arhanghelul Sandalfon - Profetul Ilie
El slujeste in multe privinte, ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. In plus Sandalfon ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare.

Arhanghelul Ariel - Leoaica lui Dumnezeu
Ne ajuta sa ne satisfacem nevoile fizice (bani, adapost si alte necesitati materiale). Ariel ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator si la ingrijirea si vindecarea animalelor. Ariel lucreaza impreuna cu Arhanghelul Rafael (care si el vindeca si ajuta animalele) si cu ceata ingerilor numiti "tronuri".

Arhanghelul Metatron - Profetul Enoh
Metatron vindeca dificultatile de invatare si problemele copilariei si ii ajuta pe copiii indigo si pe copiii de cristal. vegheaza asupra copiilor din Ceruri, pe langa functia obisnuita de a veghea asupra copiilor de pe Pamant.
Arhanghelul Zadkiel - Dreptatea lui Dumnezeu
El vindeca tulburarile de memorie si ajuta la imbunatatirea altor functii mentale. Cabala il descrie pe Zadkiel drept capetenia care il ajuta pe Arhanghelul Mihail sa ne apere si sa ne elibereze de energiile inferioare.

Arhanghelul Raguel - Prietenul lui Dumnezeu
El aduce armonie in toate tipurile de relatii si ajuta la rezolvarea neintelegerilor.

Arhanghelul Haniel - Gloria lui Dumnezeu
Avand trasaturi feminine, ajuta femeile si da oamenilor clarviziune.

Arhanghelul Chamuel - Cel care il vede pe Dumnezeu
El calmeaza nelinistea, aduce pacea la nivel global si personal, ajuta la gasirea obiectelor si persoanelor pierdute si la solutionarea situatiilor extreme.

Arhanghelul Jeremiel - Mila lui Dumnezeu
El se ocupa de emotii si ne ajuta sa ne trecem in revista si sa ne facem bilantul vietii, ca sa putem uita, si ne mai ajuta in planificarea schimbarilor pozitive. se apreciaza ca acest arhanghel ne ajuta cu viziuni profetice.

Arhanghelul Jophiel  - Frumusetea lui Dumnezeu
Are infatisare feminina. Ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice; aduce frumusete si ordine in gandurile, casele, birourile noastre si in alte medii in care traim, inlaturand energiile negative. Anumite traditii il numesc, Iofiel sau Sofiel si este cunoscut ca "patron al artistilor"


Daca vreti, gasiti aici si mai multe detalii despre ingeri si arhangheli :)

2 comentarii:

  1. Am sa scriu pe masina de cusut Uriel,pe portofel Ariel si asa mai departe ca sa nu uit cine si a cui treaba e :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere