luni, 20 august 2012

Back home

Astazi m-am intors de la Brasov dupa aproape o saptamana de hoinareala. In weekend am aterizat (cum ii sade bine calatorului, tot din "intamplare") la festivalul Fatzada. A fost frumos de tot! Am cunoscut o gasca maare de oameni, m-am reintalnit in moduri din cele mai ghiduse cu prieteni vechi pe care nu-i mai vazusem demult. Am legat prietenii noi, spontane si pline de savoare, s-au nascut muulte, multe idei fantastice, s-au pornit la vale vise si intentii... am facut si ceva vanzari...si s-au intamplat cate si mai cate!
Incepand cu Waha, in ultimele doua saptamani, s-au intamplat in viata mea cele mai magice lucruri din ultima vreme. Ce-i drept, au fost amestecate...si de bine si de rau...a fost taaaare bine dar si naspa rau :)

Acum e tarziu, ma duc sa dorm, dar maine prevad ca va voi spune o poveste lunga si tragicomica despre cum ii viata ca un rollercoaster :)

Va pup mai dragilor! See u maine! :)

4 comentarii:

  1. frumos!
    ce fel de bile de energie sunt cele din imagine?

    RăspundețiȘtergere
  2. hei myky! daaa, a fost frumos tare! bilele de energie sunt bomboane raw din stafide, curmale, nuci, seminte si alte giumbuslucuri :)

    RăspundețiȘtergere
  3. o bunatate!
    de-aste mai fac si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere