joi, 12 ianuarie 2012

Tabara de energizare, vindecare si reconectare

ReDescopera Magia energiei feminine



intr-un weekend de energizare, vindecare si reconectare la frumusetea din interiorul tau!

Vino cu mine sa petrecem 3 zile in inima naturii, departe de oras, in liniste si pace, intr-o cabanuta la poalele muntilor Fagaras.

Te vei relaxa si vei pasi intr-o noua etapa de transformare, acceptare, echilibrare si vindecare a energiei tale. Te vei reconecta cu energia ta feminina, cu energia naturii si a colegelor de tabara!

~ Vei intelege mai multe despre energia feminina si despre energie in general!
~ Vei invata cum sa abordezi si sa elimini simplu si rapid starile si emotiile negative!
~ Vei invata mai multe despre corelatia intre miscare si energie. Vei afla cum poti sa elimini blocajele energetice si sa te vindeci folosind diverse tehnici si miscari!
~Vei incepe ziua cu sucuri, smoothies si mancare sanatoasa, vei invata mai multe despre nutritie si despre cum influenteaza ea starea noastra fizica, mentala si emotionala! Vom avea un meniu vegetarian cu multe fructe, salate si cruditati.
~ Vei afla mai multe despre exercitiile de yoga. Ce este yoga si cum ne poate ajuta. Vom exersa impreuna pozitiile si miscarile pentru incepatori!

~ Ne vom cunoaste si vom lega prietenii!
~ Vom invata jocuri si exercitii de relaxare si ne vom distra impreuna experimentandu-le!
~ Ne vom relaxa, exprimandu-ne creativitatea si testandu-ne indemnarea, facand de la zero, cu propriile manute, un obiect care, mai apoi, ne va fi de folos intr-un mod magic!
~ Vei afla mai multe despre abordarea holistica a vietii si a sanatatii. Despre legatura intre minte si corp si despre ce putem face sa ne relaxam si sa ne vindecam.
~ Ne vom destinde, ne vom plimba, vom impartasi povesti si situatii.

Daca toate astea suna bine vino negresit! Vei primi o gramada de informatii noi si valoroase, vei invata tehnici simple si rapide de energizare si vindecare si vei pleca incarcata cu entuziasm, motivatie si dorinta de schimbare!

Te astept cu drag!

Evenimentul cel magic se va desfasura in zilele de 9, 10 si 11 martie, in anul fabulos care se intituleaza 2012.
Vom merge la o cabanuta aflata la 20 de km de orasul Fagaras, aproape de munte.
Vom avea zilnic un mic dejun compus din limonada, sucuri, smoothies, fructe. Iar la pranz si cina vom servi preparate vegetariene gustoase, gatite cu drag de o sateanca strasnica (cea mai priceputa bucatareasa din sat :) ). Daca vrei, poti aduce si de-acasa bunatatile de care crezi ca nu te vei putea lipsi, dar cred ca meniul propus de noi va fi satisfacator :)

Sosirea se poate face incepand cu vineri dimineata (9 martie 2012), iar plecarea va fi duminica seara. Daca veniti de departe, puteti veni cu trenul sau microbuzul pana in Fagaras si de-acolo va voi prelua eu si vom merge cu masina pana la cabana. Daca veniti cu masina vom discuta la telefon si va voi explica traseul. Ca idee, Fagarasul este pe DN1 la jumatatea distantei intre Brasov si Sibiu. Tot ca idee, trenul din Bucuresti pana in Fagaras face 4 ore si costa in jur de 50 de ron. Eventual, daca vine cineva cu masina, va puteti cupla (o sa am grija sa va pun in legatura).

Pretul taberei este de 330 de lei de persoana si include 2 nopti de cazare, mesele de care v-am povestit anterior, ateliere, aer curat, relaxare si motivatie pentru tot restul anului! :)


Contul in care se face plata este:

RO39INGB0000999901371595 - ING BANK
Titular : Nicoara Teodora

Pentru inscrieri sau alte intrebari ma gasiti la:

Mail: magicreminders@gmail.com
Yahoo messenger: nicoarateo
Facebook: http://www.facebook.com/#!/teodora.nicoara
Telefon: 0726.368.978

PS: Imi doresc sa fac din aceste intalniri de weekend un obicei. E un vis de-al meu mai vechi si acum am prins curaj sa-l si implinesc. De aceea, daca nu poti veni acum sau nu mai prinzi loc, spune-mi totusi ca te intereseaza, spune-mi perioada in care ti-ai dori sa fie si punem la cale inca o tabara!
O sa organizez si niste tabere de o saptamana in vara, in care sa abordam pe indelete toate aceste subiecte! O sa gasesc un loc frumos si special in care sa petrecem o saptamana invatand cum sa ne facem viata mai frumoasa si sa simtim ca traim cu adevarat. Sa invatam sa spunem din toata inima: MERIT! SUNT IMPORTANTA! SUNT FERICITA!

Din nou, te invit sa-mi spui daca te-ar interesa!

Intre timp te astept pe 9, 10 si 11 martie 2012 la poalele Fagarasului! Sa ne vedem cu bine!

Teo

5 comentarii:

  1. Suna minunat, Teo! As vrea tare mult sa pot veni, dar, din pacate, nu am cum ajunge...

    Ma bucur insa ca te gandesti sa mai organizezi asemenea tabere, sper prin pimavara/vara sa pot veni in zona...Te voi anunta negresit de indata ce voi sti sigur (cam cu 2 luni inainte).

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei Clau! Da-mi de veste cand ai timp si ne organizam :)
    Punand pe hartie multumimea de lucruri pe care as vrea sa le pun intr-o tabara am hotarat ca in vara, in perioada concediilor, sa fac niste tabere de o saptamana, ca sa avem suficient timp si de relaxare si de invatat lucruri noi :)
    cum suna?

    RăspundețiȘtergere
  3. suna bine, da sa faci si mixta sa pot veni si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca facem! Avem deja in plan o tabara mixta de 1 Mai :)

      Ștergere
  4. Si eu vreau! Dupa mijlocul lui Aprilie oricand!

    RăspundețiȘtergere