marți, 17 ianuarie 2012

Iubirea este o alegere

Am primit pe mail textul de mai jos si m-am gandit ca ar putea sa ne inspire pe toti. Enjoy!


Iubirea este o alegere

Transmis de John Calli 7 ianuarie 2012

Cu multi ani in urma, Spiritul mi-a dat definitia iubirii si aceasta este definitia in care m-am ancorat de atunci:” Iubirea este o alegere de a vedea divinitatea in toate fiintele”.Deci ce inseamna acest lucru? Pentru mine, aceasta inseamna ca iubirea nu este un sentiment, o emotie – adica modul in care obisnuiam sa o privesc. Si multi prieteni inca o fac. Cu siguranta, noi simtim emotia in jurul unei persoane sau a unui animal pe care il iubim. Dar adevarata iubire merge dincolo de sentimente, de emotii.

Aici este Spiritul: Asa cum a zis John , adevarat iubire merge dincolo de sentimente si emotii. Multora dintre voi vi s-a spus sa credeti ca iubirea trebuie sa inceapa sau sa fie bazata pe relatiile voastre cu alti oameni. Dar aceasta nu este niciodata acolo unde incepe adevarata iubire neconditionata. Adevarata iubire incepe cu relatia voastra cu voi insiva. Nu puteti iubi vreodata cu adevarat pe altcineva, pana cand nu va iubiti mai intai pe voi. Nu exista exceptii de la aceasta. A incepe o relatie cu altcineva, fara ca mai intai sa va impamantati in iubirea profunda pentru voi insiva este o prescriptie pentru dezastru. Cand intrati intr-o relatie de iubire fara iubirea de sine ca fundatie a voastra, puteti avea diferite probleme. De exemplu, ceea ce voi numiti co-dependenta. Aceasta nu va merge niciodata. Pentru a fi intr-adevar iubitori cu altii, trebuie sa fiti din cap pana in picioare indragostiti de voi insiva, mai intai si intotdeauna. Trebuie sa fiti capabili sa va uitati in oglinda, profund in ochii vostri si sa spuneti :” Te iubesc” – ” Te ador” . Si vorbesc serios ! Acest fel de iubire este singura fundatie solida pentru relatiile iubitoare reale cu altii. Iubiti-va pe voi mai intai.

Restul va urma. Vedeti divinitatea din voi insiva si apoi veti vedea-o in toti ceilalti, in toate fiintele, in tot ceea ce este. Din acel loc veti fi imputerniciti pentru a trai o viata plina de iubire, bucurie, pace. Veti radia acea energie a iubirii catre toti cei din jurul vostru, catre lume, catre univers, catre noi cei din taramurile Spiritului. Veti fi o puternica forta, un puternic far de lumina. O veti simti profund in fiinta voastra si altii o vor simti pur si simplu fiind in prezenta voastra. Voi santeti iubire. Voi santeti Dumnezeu. In prezenta voastra altii vor sti ca si ei sant de asemenea iubire, ca ei sant Dumnezeu. Iubirea, iubirea adevarata este cea mai puternica forta din univers.

Sursa : www.greatwesternpublishing.org

http://alessandragrigorescu.blogspot.com/2012/01/iubirea-este-o-alegere.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu