vineri, 13 ianuarie 2012

Acatistul de multumire si slava lui Dumnezeu pentru toate

Poate va mai amintiti o poveste frumoasa despre sincronicitatea care a adus Acatistul de multumire si slava in viata mea. Daca nu, nu-i bai, o gasiti aici.
A fost una din dovezile de necontestat ca Legea atractiei e alive and working si ca Dumnezeu actioneaza in moduri nebanuite. De-atunci acatistul asta a mai facut si alte minuni in viata mea aparand din cand in cand ca un mesager al increderii si al sperantei exact atunci cand aveam mai mare nevoie.
Eu nefiind foarte bisericoasa de felul meu :P Sunt crestina si cred in Dumnezeu numai ca multe din acatiste si din textele religioase contin loads of stuff care mai mult m-au indepartat de religie. Asa ca va imaginati mirarea mea cand am ascultat acest acatist MAGIC! Suna ingereste si textul e amazing!! Mi se face pielea gaina de cate ori il ascult si simt de fiecare data cum lucreaza adanc in inima mea :)
Ascultati-l si veti vedea si voi.
Astept cu bucurie povesti despre minunile pe care sigur le va face acest acatist si in viata ta :) Enjoy!

4 comentarii:

  1. Teo, multumesc pentru el, acum il ascult..
    Toata saptamana aceasta am primit atata iubire si dovezi de incredere si sprijin, din toate colturile tarii! M-am simtit si ma simt recunoascatoare pentru tot ce primesc! Iar acum...gandul si multumirea cuvenite lui Dumnezeu care imi arata cat ma iubeste, prin oameni!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ai luminat seara Teo... l-am reascultat cu gandul la tot ce am minunat in viata mea.
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Caat de frumos..iti multumesc..si te imbratisez cu drag.Francesca

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur ca v-a placut :) e intr-adevar magic!!!
    va imbratisez cu drag!

    teo

    RăspundețiȘtergere