marți, 3 ianuarie 2012

Primul obiectiv pe 2012: Tabara la munteeeee de 8 martie!

Aseara la dus mi-a venit ideea sa organizez o tabara pentru fete de 8 martie. Imi propusesem deja ca obiectiv in 2012 (unul din cele 14-15 obiective:D) ca anul asta sa incep sa organizez tabere de relaxare, autocunoastere, dezvoltare personala si alte chitzibusuri dar ma gandeam ca mai incolo, in vara-toamna. Apoi m-am gandit: stai putin, deja am un antecedent reusit cu fetele de la Vivens si anume o tabara foarte faina, organizata de noi, 4 fete cucuiete, in aprilie 2011, de ce sa nu ma apuc de treaba cat mai iute? Atat de tare m-am animat si entuziasmat ca-i clar ca imi doresc mult sa fac chestia asta.

Si daca ma gandesc bine, ideea asta are radacini atat de adanci ca era si cazul sa iasa in sfarsit la lumina, sa inverzeasca si sa infloreasca. Si cum 2012 este anul realizarii tuturor dorintelor care bat de cativa ani la poarta inimii mele, eu zic ca o tabara la munte e primul obiectiv pe lista!

La inceput, acum cativa ani, mi-a incoltit in minte ideea cu healing centerul de care v-am mai povestit pe undeva pe-aci. Un loc la munte, cu gradina, curte, hamace si toate cele, unde sa poti sa te relaxezi, sa inveti despre energie, despre vindecare, despre hrana, despre legea atractiei, despre ganduri si manifestarea dorintelor, despre afirmatii, despre chakre... si cate si mai cate.

Dar pana voi manifesta ditamai retreatul, m-am gandit ca n-ar strica sa inchiriez o cabanuta la munte si sa make it happen right now. Apoi, in perioada raw food passionate am dorit tare mult sa fac tabere de raw food in Vama Veche, o tabara in care sa se manance numai raw timp de o saptamana. Am si pus la cale toata treaba, dar fiind anuntata foarte din scurt nu s-au strans suficienti oameni. Tabara s-a anulat dar nostalgia dorintei neimplinite a ramas.

Apoi, anul trecut, am facut impreuna cu fetele de la Vivens un weekend la munte cu meditatie, curs de raw food, handmade, yoga si povesti intre fete. A iesit foarte bine si le multumesc din suflet fetelor pentru ca mi-au dat curaj sa merg mai departe cu dorinta mea. Nimic nu e greu daca iti doresti sa faci ceva si te si apuci de treaba!

Asa ca stay tooned for the full presentation!
Ce va pot spune deocamdata e ca va fi o tabara de relaxare, autocunoastere si cunoastere (a altor persoane dragute :D) de motivare si inspirationare! Va fi la o cabanuta fainuta, pe langa orasul Fagaras, de joi seara pana duminica seara (adica 8,9,10,11 martie) si va fi foarte tareee! :)

Bineinteles ca am si emotii si ma intreb: oare o sa ma descurc, oare o sa iasa bine, oare o sa vina cineva, oare o sa gasesc o cabana potrivita, oare e momentul potrivit, cine sunt eu sa fac asta?...bla, bla, bla... Alta data, atatea intrebari m-ar fi speriat si demotivat atat de tare incat as fi renuntat. Dar acum ma simt pregatita sa risc mai mult! Merit sa-mi implinesc visele, mai ales cand ma entuziasmeaza si ma bucura atat de tare numai ideea de a face asa ceva! Si pana la urma ce am de pierdut?

Asa ca te invit si pe tine! Hai sa riscam impreuna! Ai vreo dorinta pe care o tii ascunsa in inimioara de multa vreme? Ti-ar placea mult de tot sa faci ceva dar ti-e frica, nu stii cum sa faci, te gandesti ca nu poti s-o faci, ca n-o sa iasa, ca e prea greu, ca n-ai bani, ca nu te lasa iubitul sau mai stiu eu ce?
Scoate-o la lumina, sterge-o de praf si apuca-te de treaba! Fa un pas cat de mic inspre ea si universul va face 100 de pasi sa te ajute!!! Just start somewhere!

6 comentarii:

  1. am eu o dorinţă nouă şi anume cea de-a mă înscrie pentru tabără! p.s. un an nou în care sentimentul că eşti minunată şi putincioasă să te părăsească rar spre deloc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. iuppiii! te astept cu drag :D
    zilele astea lucrez de zor si cu mare entuziasm la continut si prezentare si imediat ce gasesc cabana si pot estima niste costuri o sa incepem inscrierile. intre timp tu esti prima pe lista :)
    multumesc mult de urari si chiar pot spune din toata inima (sau macar din 95% :D) ca stiu sigur ca nu ma va parasi! it feels great sa ma stiu in siguranta. si minunea s-a produs pentru ca stiu ca pot sa fac fata la orice. nu imi mai e frica de starile negative, de neputinta sau de tristete! ma pot relaxa si ma pot bucura de viata cu increderea ca, atunci cand va fi cazul si daca va fi cazul, pot sa fac fata la orice. i'm a big girl now :))
    te pup! si iti urez sa fie un an exact asa cum ti-l doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hei, Teo!
    Count me in: cursant & vorbitor & bucatar & eu :P
    Te iubesc!
    Una :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. hello darling! nice to see you :)
    te astept sa ne relaxam impreuna!

    te pup! si te si iubesc. dar shhhh! sa nu mai stie toata lumea cat ne mai iubim noi :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea,

    Ma bucur ca te-am regasit :)!.
    In ce sens si la ce ma refer?
    Ma refer la faptul ca sunt noua insa, devin din ce in ce mai veche pe blogul tau pt. ca nu imi mai vine sa plec de pe el :).
    Ma refer la faptul ca admir si imi vine sa tip si sa sar de bucurie cand vad oameni asa de frumosi iar frumusetea, culmea, in ciuda "manipularilor" sociale consta si deriva nu din perfectiune ci din FIRESC, din micile sinceritati despre dificultatile pe care ABSOLUT TOTI dintre noi le intampinam.

    Ador scrisul tau firesc si sincer si foarte motivational! Ador ca se simte un aer proaspat in lume si nu ne mai impotmolim in aceleasi masti in aceleasi vorbe controlate si goale. Te ador pentru asta si nu, nu sunt baiat ha ha ha sunt numai o prietena ce spera sa fie pe viitor si apropiata :)

    Cu drag,
    Te Secret
    http://secretinthegarden.wordpress.com/2011/09/19/experiment-iubiri-de-noapte-buna/

    PS Te rog sa ma scuzi ca mi-am permis sa pun link insa, nu il pun absolut deloc pt. reclama de vreun fel. Il pun pur si simplu ca pe un dar pentru noi toti. De altfel, cred ca esti singura momentan careia i-am aratat micile mele ganduri pt. ca, desi acestea sunt publice (ce de, sunt pe net) ele nu au fost neaparat postate cu vreun scop de reclama ci initial le-am postat numai pt. a-mi gestiona mai usor evidenta lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea si eu ma bucur mult ca ne-am regasit! Stiu ce zici si bine zici :) multumesc de aprecieri si te mai astept cu drag.
      am vizitat blogul tau si-mi place. de ce nu mai scrii?

      Ștergere