vineri, 16 martie 2012

Tabara de Relaxare „Spirit Liber” - 27 aprilie - 1 mai 2012

Vino cu noi pentru 5 zile de magie, la poalele Fagarasului!
Vino sa redescoperim impreuna bucuria de a trai cu toata fiinta!

Vino sa regasesti in tine optimismul, creativitatea si sanatatea vibranta!

De data asta tabara este mixta (sunteti bineveniti fete si baieti, cupluri sau sigle).

Timp de 5 zile si 4 nopti, programul va fi incarcat cu ateliere care imbina armonios relaxarea si energizarea, cu o multime de informatii noi si interesante.

~Vei incepe fiecare zi cu limonada si smoothies, vei invata mai multe despre alimentatia sanatoasa si despre cum influenteaza ea starea noastra fizica, mentala si emotionala! Vom avea un meniu vegetarian cu multe legume si salate de cruditati.

~ Apoi vei invata mai multe despre corelatia intre miscare si energie. Vei afla cum poti sa elimini blocajele energetice si sa te vindeci folosind diverse posturi corporale de vindecare si energizare! Vei afla mai multe despre beneficiile yoga si vom exersa impreuna! Nu te teme, vor fi multe exercitii simple, pentru incepatori!

~ Vei invata cum sa abordezi si sa elimini simplu si rapid starile si emotiile negative cu ajutorul unor tehnici simple precum EFT!

~ Se spune ca omul se exprima prin vorbe iar sufletul se exprima prin cantec :) Alex ne va conduce in lumea magica a sunetelor si a cantecelor de putere, lasand glasul interior sa se exprime liber in cadrul "Atelierului de explorare prin sunet".

~ Apoi vom face cunostiinta cu câteva din uneltele de lucru ale şamanului in cadrul atelierului „Tehnici stravechi pentru oameni noi”

~ Vom invata impreuna sa exploram lumea magica a viselor si sa intelegem mai bine mesajele primite in timpul noptii, intr-un atelier de „Reabilitate a viselor” cu Alex

~ Ne vom reconecta la puterea inimii si vom reinvata sa atingem constient in "Atelierul de atingere blanda"

~ Pe intregul parcus al acestor 5 zile, vei afla mai multe despre energie, vibratie si cum poti sa-ti creezi viata pe care o visezi!

~ Vom face foc de tabara seara in aer liber!

~ Ne vom cunoaste si vom lega prietenii!

~ Ne vom destinde, ne vom bucura de natura facand mici drumetii, vom impartasi povesti si experiente.

~ Plus alte mici surprize ce urmeaza a fi dezvaluite acolo! :)

Vino asadar sa petreci un weekend magic in natura, relaxandu-ti trupul si mintea si afland mai multe despre abordarea holistica a vietii si a sanatatii. Despre legatura intre minte si corp si ce putem face practic sa ne relaxam, sa ne vindecam si sa pasim increzatori intr-o noua etapa a vietii noastre! Mai liberi, mai luminosi, mai aproape de esenta!



Acestea fiind spuse sa trecem la detaliile organizatorice :)

Tabara Magica este pusa la cale de mine (Teo) impreuna cu maestrii de ceremonii Luci si Alex. Se va petrece la debut de luna mai, de vineri 27 aprilie pana marti 1 mai, la poalele muntilor, langa satul Lisa, la o cabanuta primitoare si vesela. Satul Lisa este cam la 30 de kilometri de orasul Fagaras, in apropiere de statiunea Sambata de Sus. Pentru cei care nu pot sta pana marti exista si optiunea de vineri pana duminica.

Pretul taberei pentru 5 zile si 4 nopti de cazare cu toate mesele incluse , toate atelierele de relaxare si transformare interioara si aer curat la discretie este de 500 de lei de persoana. Pentru 3 zile si 2 nopti (vineri-duminica) pretul este de 350 de lei de persoana.

Mesele constau in mic dejun: smoothies, limonada, fructe, pranz si cina meniu vegetarian cu mancare traditionala ardeleneasca gatita de tanti Tori cu ingrediente proaspete de la ea din ograda. Si pentru ca nu ma poci abtine, trebuie sa va dezvalui (doar) cateva din bunatatile din meniu: Tocanita de legume cu mamaliga, Sarmalute vegetale, Mamaliga cu branza si Placinta cu mere. Miam, miam :)

Pentru cei care-si doresc sa vina dar nu prea-i dau banii afar’ din casa in perioada asta sau pentru cei care pur si simplu vor sa se bucure de o reducere avem o gramada de oferte speciale:

- Pentru cupluri pretul este de 950 lei pe cuplu in loc de 1.000 lei.

- Pentru prietenosi – pentru un prieten adus cu tine-n in tabara primesti 5% reducere.

- Pentru sarguinciosi – pentru plata in avans a intregii sume primesti 5% reducere.

- Pentru fideli – pentru participarea la oricare din urmatoarele noastre tabere vei primi 5% reducere

- Iar pentru cei care, din diverse motive, nu pot sta 5 zile, dupa cum am mai spus avem si varianta de weekend, de vineri pana duminca, 2 NOPTI de cazare si mesele incluse. In acest caz pretul este de 350 lei.

Va puteti considera locul oficial rezervat odata cu achitarea unui avans de 150 de lei in contul de mai jos. Restul de bani se achita, dupa posibilitati, in avans in cont sau numerar la sosirea in tabara. Nu uitati ca pentru achitarea in avans primiti 5% reducere.

Contul in care se vor depune banii este:

RO39INGB0000999901371595 - ING BANK

Titular : Nicoara Teodora

Daca vii din Bucuresti sa stii ca exista si tren direct dar pentru un program mai flexibil poti veni cu trenul pana in Brasov si apoi din gara din Brasov cu un microbuz pana in Fagaras. Microbuzele circula din ora in ora. Asadar poti veni cu trenul sau microbuzul pana in Fagaras si de-acolo te preluam noi si te ducem la destinatie.

Daca veniti cu masina vom discuta la telefon si va voi explica traseul. Ca idee, Fagarasul este pe DN1 la jumatatea distantei intre Brasov si Sibiu. Tot ca idee, trenul din Bucuresti pana in Fagaras face 4 ore si costa in jur de 50 de ron. Daca cineva vine cu masina si va surade ideea, va puteti cupla (o sa am grija sa va pun in legatura).

Pentru inscrieri sau alte intrebari ma gasiti la:

Mail: magicreminders@gmail.com

Yahoo messenger: nicoarateo

Facebook: Teodora Nicoara

Telefon: 0726.368.978

Alatura-te evenimentului pe Facebook dand join aici!

Aici vei vedea poze de la tabara de relaxare feminina din 9-11 martie organizata la aceeasi locatie!

Daca inima iti sopteste sa vii, atunci nu mai sta pe ganduri.

Fa-ti o bucurie si petrece un 1 Mai altfel!

Noi te asteptam cu mare drag!

2 comentarii:

  1. Scumpa si draga si frumoasa si desteapta noastra :)
    Bine am revenit :))) ca am fost cu treaba cum ii sta bine omului: Treaba de a ma regasi dupa ce m-am pierdut putintel ahhah dar asta, alta data.
    E bine cand lucrurile sunt cu happy end :)

    In alta ordine de idei OAUUU ce frumos, ce fumos si ce fumos. Totul tabara care a fost si taberele care o sa vina! Felicitari si Doamne ajuta!


    Am empatizat instant cu ideea de master cleanse deci, nu auzisem pana acum de asa ceva.
    Vreau sa fac si eu. Te rog mult daca ma poti ajuta cu sfaturi, sugestii linkuri utile etc. Eu nu stiu absolut nimic de asta.

    Ar fi bine daca ar fi ceva in romana ca de...

    Te pup si te imbratises cu mare drag scumpa mea:)

    The Secret

    RăspundețiȘtergere
  2. Scumpa si draga si inconfundabila noastra The Secret, mersi pentru comentariu tau (ca de obicei) minunat :P

    Doamne-ajuta sa iasa toata asa cum ne dorim!!
    Cum e cu Master Clensu'? Te apuci? Te-ai apucat?
    Pup iu!

    RăspundețiȘtergere