miercuri, 14 martie 2012

Cum fu in tabara?

Pentru ca azi ploua si e vreme de stat in casa am decis sa ma ocup de scriitura all day long. Stiu ca sunteti foarte curiosi sa aflati cum a fost in tabara ce tocmai avu loc acum cateva zile. Sunt inca sub vraja acelor zile asa ca o sa va descriu totul intr-un singur cuvantel: minunat! :)

A iesit peste asteptari si pentru mine si (cred eu ca) si pentru fete!
A fost taman dupa cum am prezis in descriere ca va fi, plus cateva stelute magice :) Si cunoscand atatea despre Legea Atractiei, vizualizare, afirmatii si alte alea, mi se pare si normal! :)

Asadar, ne-am relaxat, am aflat muuulte lucruri noi, am sporovait ca-ntre fete, am socializat, ne-am cunoscut mai bine si am legat prietenii, ne-am mirat sa vedem cate avem in comun, am facut sharing de dileme si de solutii, am testat cosmetice naturale, am degustat mancaruri traditionale proaspat pregatite de Tanti Tori, bucatareasa priceputa a acelor meleaguri, ne-am plimbat in natura

am interactionat cu "nebunelele", "bolandaii" si alte creaturi mistice :))

am cules macese din care am facut ceai aromat cu ace de bradut :)

Am facut gimnastica de dimineata unde am invatat pozitii relaxante si energizante de yoga

Am facut cunostinta cu smoothie-urile

am baut limonada de ghimbir, am respirat aer de munte si ne-am incarcat bateriile pentru revenirea la oras.

Pe langa mancarea plina de savoare, fetele au fost incantate si de atelierele pline de informatii noi pentru multe din ele. Unora le-a picat cu tronc sesiunea de yoga de dimineata

tuturor le-a mers la inima atelierul de aromaterapie

Multe au fost surprinse sa descopere tapping-ul ca tehnica de eliberare emotionala. Iar majoritatea au fost cucerite de atelierul de pictura si de propriul talent


dar mai presus de toate, am fost cu toatele placut surprinse si incantate de felul in care ne-am simtit ca grup, exact ca in tabara si de comunicarea extraordinara ce s-a creat in numai 2-3 zile intr-un grup de fete care abia s-au cunoscut! :)

Una din vedetele taberei a fost mancarea delicioasa pregatita de Tanti Tori. Ne-am delectat cu sarmalute de post, ciorba de fasole cu ceapa ardeleneasca, gogosi delicioase, snitele de ciuperci, mancare de linte, supa de legume, mamaliga cu lapte, cu branza si smantana, orez cu lapte, placinta cu mere, placinta cu branza, salata orientala din cartofi autentici marca "Tara Fagarasului" si cate si mai cate! Bineintele si mancarea cruda a fost reprezentata cu limonada cu ghimbir, smoothie-urile de dimineata si salatele delicioase de la pranz!

Am mancat de toate, pe saturate!


Ce sa va mai zic! A fost perfect! Si o sa mai fie!

Le multumesc fetelor pentru prezenta si pentru deschiderea si caldura cu care au participat la toate activitatile! Va pup!

Si la final va las in compania catorva spicuri din opiniile fetelor despre aceasta experienta.

"super fain! cabana, fetele, atelierele, discutiile, tanti tori, vremea, plimbarea pe deal. cel mai mult mi-a placut atelierul de aromaterapie - cel mai bun mod de a cunoaste aromele si de a ti le gasi pe ale tale"

"relaxare, descoperire de lucruri noi si intersante. mi-a placut atelierul de tapping fiindca nu auzisem de tapping pana acum"

"o experienta deconectanta, placuta, cu invataminte si oameni frumosi. multumim! vrem mai des!"

"a fost o experienta minunata, in care mi-am dat seama ca sunt inconjurata de atatia oameni frumosi si diferiti. mi-a placut in mod special yoga, am invatat cateva exercitii simple pe care sa le fac acasa"

"pentru mine, acest weekend a fost o experienta frumoasa, in care m-am relaxat, am invatat cum se practica yoga, lucruri noi si teorii interesante despre viata - energie. m-am simtit foarte bine si la atelierele facute astfel ca mi-ar face placere sa repet aceasta experienta"

"m-am simtit foarte bine! cand am venit aici nu stiam exact ce caut si la ce sa ma astept. tot ce am facut aici m-a facut sa ma simt bine, linistita, impacata cu mine. m-a surprins buna comunicare cu persoane pe care le-am vazut pentru prima data"

"m-am simtit libera si mult mai constienta de mine. m-a surprins naturaletea cu care s-a desfasurat evenimentul. m-au surprins asemanarile dintre mine si restul fetelor (toate fetele) si mi-au prins bine aceste zile pentru ca m-au ajutat sa ma definesc mai bine raportat atat la interiorul meu cat si la exterior"

Mai multe poze din tabara aici

Un comentariu:

  1. Am intrat pe blogul tau si am simtit atata liniste si pasiune:). Iti multumesc si luati-ma data viitoare cu voi!

    Cu drag, Svetlana
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere