marți, 7 februarie 2012

Sunt protejata de iubirea divina!

Imi doream de ceva vreme sa imi exersez mai mult si mai des latura creativa. Sa dansez, sa cant, sa pictez, sa desenez, sa ma exprim. Asa ca am inceput cu un desen. Am desenat foarte putin la viata mea. Mai mult am "zbarcalit". Si tot mereu am crezut ca a fi artist, pictor sau desenator inseamna sa pictezi "din cap". Am observat ca eu pot sa desenez binisor, daca ma pui sa desenez dupa alt desen sau o poza, dar mereu am considerat ca asta nu inseamna nimic... si ca intr-un fel sau altul, n-am talent, i'm just a fake.... un subiect pe care e mult de discutat si il voi aborda intr-o postare viitoare. Anywayz, la sugestia lui luci, am inceput sa desenez dupa poze de pe net care-mi plac. Iata prima opera de arta in care sunt eu, protejata de energia divina a Arhanghelului Rafael. Mi-am pus desenul pe Vision Board, in fata patului si de cate ori il vad imi amintesc ca ingerii sunt aici langa mine, ca sunt sustinuta si iubita peste masura de insasi forta care a creat intregul Univers. Ca pot sa cer orice si mi se va da! Ca nu sunt singura! Imi reaminteste ca totul este bine! And it feels great! :)

In plus, desenatul ma relaxeaza si ma ajuta sa revin in prezent. E o terapie excelenta! V-o recomand! E foarte eficienta si ca tehnica de manifestare a dorintelor. Transpune-ti dorintele intr-un desen si pune-l undeva la vedere!
Then watch the magic unfolding! :)

LOVE!

teo

2 comentarii:

  1. Teo FELICITARI!
    Sunt alaturi de tine si te sustin cu tot sufletul in demersul si pornirea ta de a te exprima liber! E minunat desenul! Si da, a desena dupa niste imagini nu inseamna fake :) si nu toata lumea poate face acest lucru indiferent de talentul sau.
    A desena dupa imagini/picturi/poze este aproape identic cu a desena/picta dupa peisaje/naturi statice/modele etc. Deci cam tot ceea ce faceam cei mai mari pictori ai tuturor vremurilor :).
    Pictura dupa imagini e poate daca vrei un strop/dar numai un strop mai clar de reprodus intrucat la imaginile reale liniile se vad mai greu nuantele mai neclare etc. DAR REPET, E NUMAI FOARTE PUTIN DIFERITA astfel incat, ESTI EXTREM, EXTREM DE TALENTATA daca pictezi dupa niste poze imagini deja existente.

    Este superb desenul tau. Cand am deschis postarea si l-am vazt m-am gandit ca e din seria poze superbe de pe net pe care le pui in postari. Cand am citit ca e facut de tine mi-am zis oau.

    Sunt alaturi de tine si te imbratises cu tot dragul

    Cu mare drag si prietenie,
    The Secret

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult!! Cuvintele tale mi-au mers fix la inimioara! :D O sa mai desenez si ma gandesc sa si pictez cate ceva cat de curand :)

    te puuup! <3

    RăspundețiȘtergere