miercuri, 8 februarie 2012

Sinca Veche - taram magic!

Sinca Veche e un loc magic! I just love it! Ati mai auzit si sigur o sa mai auziti de el in postarile mele asa ca get used to it :)

E un loc la vreo 25-30 de km de Fagaras, aproape de munte, cu dealuri, cu o priveliste minunata inspre munte si cu un overview deasupra satelor Fagarasene in sens opus.

Pentru cine nu stie, la Sinca Veche e un templu precrestin, mai precis o grota sapata intr-un deal. Ceva mai sus, printre dealuri, e o manastire. Tot locul e aranjat foaaarte frumos. Totul e facut de mana, cu multa atentie si naturalete: podete de lemn, gard impletit, pietricele pe alei, ronduri cu iarba imprejmuite de pietre, sigla frumosa cu doua aripioare si nume care te incanta: izvorul "Buna vestire" si manastirea: "Bucurie Neasteptate". In aer pluteste mereu magia. Se spune ca locul e incarcat cu energie vindecatoare! Si asa si este!

In poza de mai sus, suntem deasupra grotei, loc de meditatie cu energie puternica!
De cand ne-am mutat la Ileni, mergem acolo ori de cate ori vrem sa iesim din casa, sa ne incarcam cu energie proaspata, sa luam apa de izvor de munte si aer curat. Alt aer decat cel de Ileni :P

Iar cand vine cineva pe la noi, nu pierdem ocazia sa facem inca o vizita :) Cum a fost atunci cand ne-a vizitat Sorin:

Revenind la decor, mereu ma inspira si ma duce cu gandul la ce as vrea si eu sa fac la un moment dat in "Happy Village". Manastirea este altfel decat oricare manastire crestina din Romania si arhitectura ei este ceea ce mi-as dori si eu pentru my perfect home!



Cu mult lemn, alb cu maro inchis, terasa de lemn suspendata si spatioasa :)
Sooo dreamy!


And me :) Always happy to be there!

5 comentarii:

  1. Yeeeiiiii!!!!!!!! Poze cu voi asa cum mi-am dorit!
    Super!
    Pupici cu sclipici :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, postul asta e cu dedicatie, special pentru tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Va pup cu drag, va imbratisez pe toti si va trasmit numai ganduri bune si luminoase!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos. De mult imi doresc sa merg si eu (numele meu de familie este Sinca si mereu m-am gandit ca are o legatura pe undeva pe departe :) )
    btw, referitor la tot ce scrii tu si inspiratia pe care ne-o dai, in cazul in care nu l-ai vazut, cred ca iti va placea:

    http://www.youtube.com/watch?v=-UM4qxljZG4&feature=player_embedded

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Rainbow si bine ai venit pe blog! :)
    Foarte tare faza cu numele! Sigur e ceva la mijloc ;) Tu de unde esti?
    Multumesc pentru link, o sa ma uit! :)

    RăspundețiȘtergere