miercuri, 8 februarie 2012

Rugaciunea de dimineata

Fiecare afirmatie este o rugaciune! Iar fiecare fraza, cuvant si gand de-al tau este o afirmatie! Cu fiecare lucru pe care-l rostesti tu ii spui Universului ce iti doresti in viata ta.

Nu-i asa ca-i tare ca putem cu totii sa ne ghicim viitorul uitandu-ne la gandurile noastre de azi? Dar nu e chiar asa de tare atunci cand capul si gura noastra sunt pline de ganduri negative, de nemultumire si de disperare. De aceea e important sa stii clar ce-ti doresti. Sa fii constient de ce gandesti in fiecare moment si sa reafirmi mereu ce-ti doresti. Fa-ti timp si pune pe hartie toate dorintele tale. Daca te-ai saturat de probleme, daca vrei cu adevarat sa schimbi ceva in viata ta, daca iti doresti mai mult, daca crezi ca meriti si ca e posibil sa fii fercit atunci fa-ti timp ca sa afli ce-ti doresti!
Multi oameni au impresia ca stiu. Dar daca-i pui sa scrie stau in fata foii albe si cujeta... De fapt habar n-au ce vor! Doar au IMPRESIA ca stiu.
Asadar, ia o foaie de hartie si pe indelete, scrie tot ce vrei. Imagineaza-ti viata ta exact asa cum ti-o doresti. Scrie in detaliu tot, tot, tot ce ai vrea sa experimentezi. Sanatate, bani, relatii armonioase, satisfactii si impliniri. Orice iti doresti! Exprima-te la momentul prezent ca si cum toate astea ar fi deja adevarate! Fa din asta o "rugaciune" apoi fa-ti un obicei si citeste zilnic aceasta "rugaciune"! Daca nu ai timp sau inspiratie chiar acum, intre timp, pana-ti vine inspiratia, ti-o imprumut pe a mea :)

~ Rugaciunea de dimineata ~

Astazi este o noua zi minunata pentru mine si pentru intregul Univers!!!
Astazi ma bucur de fiecare moment! Traiesc in prezent si sunt constienta de fiecare clipa. Stiu ca totul este bine! Totul este asa cum trebuie sa fie! Stiu ca sunt exact acolo unde imi doresc sa fiu si fac exact ce trebuie sa fac in fiecare moment!
Sunt sanatoasa, plina de energie, vesela si radianta!

Sunt mereu conectata la sinele meu superior. Sunt sustinuta si protejata de Dumnezeu si de ingeri! Dumnezeu ma iubeste mult si vrea tot ce-i mai bun pentru mine.
Viata mea e fabuloasa! Mereu mi se intampla lucruri minunate. Tot ceea ce am nevoie apare in viata mea exact la momentul potrivit. Lucrurile, oamenii si intamplarile perfecte apar in viata mea in moduri neasteptate exact atunci cand am nevoie. Viata mea e magica!
Locuiesc intr-o casa confortabila, curata si spatioasa care-mi ofera tot ceea ce-mi doresc. Fiecare detaliu si fiecare lucrusor din casa imi aduce bucurie! Ma inconjor numai cu lucruri minunate care ma fac sa ma simt extraordinar.
Universul aduce zilnic in viata mea ceva nou. Oameni noi si intersanti cu care rezonez apar in viata mea in tot felul de moduri. Ma bucur intodeauna de comunicare si de comuniune! Sunt deschisa si sincera. Imi place sa ma exprim si sa comunic. Impartasesc cu ceilalti tot ceea ce simt si cunosc. Sunt inconjurata de oameni minunati care ma sustin, ma inteleg si ma umplu de caldura! Ma simt in siguranta sa fiu EU!

Invat mereu lucruri noi de la oameni si de la viata! Universul aduce zilnic in viata mea cateva sincronicitati care-mi transforma viata in magie! Universul aduce zilnic in viata mea cadouri si surprize! Universul aduce zilnic in viata mea noi oportunitati!
Am timp sa fac tot ceea ce-mi doresc. Am timp sa ma relaxez si sa ma bucur de viata. Sunt intr-o calatorie nesfarsita prin infinitate asa ca nu am unde sa ma grabesc! Ma relaxez si ma bucur de ceea ce fac acum. Iau lucrurile pe rand, unul cate unul. Totul e usor. Lucrurile merg de la sine. Viata mea e plina de armonie. Tot ce fac, fac cu bucurie si cu usurinta. Sunt mereu inconjurata de o lumina protectoare si vindecatoare. Sunt in siguranta. Viata ma sustine! Ma abandonez vietii! Stiu ca cu cat ma relaxez mai mult cu atat imi va merge mai bine.

Sunt buna si blanda cu mine insami. Am grija de mine. Am grija de corpul meu. Imi place sa fac miscare si sa mananc sanatos. Ma relaxez si ma odihnesc atat cat am nevoie. Ma bucur de natura, gradinaresc, citesc, inot, ma plimb, respir si fac zilnic activitati care ma umplu de bucurie! Stiu ca sunt o fiinta extraordinara si merit tot ce-i mai bun. Imi recunosc propria valoare! Stiu ca sunt importanta! Stiu ca merit! Stiu ca sunt intruparea divinitatii si Dumnezeu e vesnic in inima mea. Universul ma sustine in tot ceea ce fac. Eu ma accept si ma aprob in tot ceea ce fac. Totul este bine! Ma simt sustinuta si protejata! Ma relaxez si ma bucur de viata!
Las in urma trecutul. Ma eliberez cu usurinta si bucurie de trecut si de toate emotiile, gandurile si credintele vechi care nu-mi mai folosesc. Las lucrurile care pleaca din viata mea sa plece! Stiu ca in locul lor voi primi cu siguranta ceva mai bun! Ma eliberez de nevoia de a pune etichete, de a trai in trecut sau in viitor. Privesc fiecare experienta ca o oportunitate. Stiu ca nu are rost sa clasific experienta ca fiind buna sau rea. Cu siguranta este exact ceea ce aveam nevoie in evolutia mea!
Renunt la nevoia de a intelege! O inlocuiesc cu credinta! Credinta ca totul este bine si ca tot ce se intampla face parte din planul divin. Am incredere! Credinta ma este puternica!
Am incredere in mine si in darurile mele divine. Aleg sa fiu o inspiratie pentru cei din jurul meu. Sunt mereu conectata la iubirea divina si radiez aceasta iubire oriunde merg. Ating viata tuturor celor cu care intru in contact fizic sau virtual intr-un mod pozitiv. Sunt si radiez IUBIRE!

Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce am! Sunt plina de recunostinta pentru tot ceea ce sunt. Sunt recunoscatoare pentru toate darurile pe care le-am primit si pentru toate talentele si calitatile divine pe care le am. Impartasesc cu ceilalti din toate aceste daruri. Sunt recunoscatoare pentru ca sunt aici, pentru ca astazi e o noua zi minunata pe care abia astept s-o explorez. Sunt recunoscatoare pentru casa spatioasa in care locuiesc, pentru ca sunt aproape de natura, pentru ca ziua pot iesi in curte sa stau la soare, iar noaptea, ma incanta cerul plin de stele. Sunt recunoscatoare pentru nesfarsita purtare de grija a lui Dumnezeu si a ingerilor. Sunt recunoscatoare pentru ca energia divina aduce in viata mea orice cer si cred ca pot obtine. Sunt recunoscatoare pentru frumusetea fulgilor de nea si pentru caldura placuta din casa. Sunt recunoscatoare pentru oamenii dragi care au fost mereu alaturi de mine si pentru oamenii noi, frumosi si iubitori care-mi apar mereu in cale. Sunt recunoscatoare pentru increderea si stabilitatea pe care-am capatat-o. Pentru ca sunt sanatoasa, plina de energie si entuziasm! Sunt recunoscatoare pentru ideile minunate pe care le am si pentru oportunitatile minunate care imi dau ocazia sa le pun in practica. Multumesc pentru ca exista internetul! Aici am invatat, am comunicat, am cunoscut oameni noi, m-am dezvoltat si ma exprim zilnic :)
Ma bucur ca azi e soare! Razele lui ma mangaie cu blandete si imprastie cu darnicie lumina deasupra tuturor. Lumina e o resursa divina, oferita cu darnicie, tuturor si neconditionat, asa cum este totul in Univers.

Ma deschid spre aceasta abundenta Universala si asa cum las razele soarelui sa-mi mangaie obrajii, las si raul abundentei sa curga liber in viata mea. Am tot ceea ce mi-am dorit vreodata. Ma bucur de fiecare lucrusor pe care-l am, il primesc sau il cumpar. Ma bucur atunci cand platesc o factura. Ea reprezinta un serviciu de care beneficiez, serviciu care-mi aduce mai mult confort si mai multa bucurie. Cheltui cu relaxare, bucurie si incredere stiind ca am acces la un cont nelimitat. Stiu ca fiecare banut cheltuit se intoarce la mine inzecit!
Universul gaseste tot felul de moduri ingenioase de recompensare a muncii mele. Sunt intotdeauna deschisa la noi surse de venit. Banii vin din toate partile. Castig intodeauna mai mult decat cheltui. Ma simt in siguranta din punct de vedere financiar.
Stiu ca banii sunt energie divina si nu am de ce sa ma tem sau sa ma rusinez cand vine vorba de bani. Sunt in siguranta! Viata ma sustine si-mi ofera tot ceea ce am nevoie!
Am incredere in mine si in fortele mele! Sunt hotarata, motivata si perseverenta! Stiu ca pot sa realizez orice-mi propun! Intregul Universul imi sare in ajutor atunci cand inima mea are o dorinta!

Fac numai ce-mi place si-mi place tot ceea ce fac! Munca mea este placuta si relaxata. Gasesc bucurie in tot ceea ce fac! Tot ce fac are succes si imi aduce satisfactie si abundenta. Simt ca tot Universul, fiecare clipa, fiecare om care-mi iese-n cale si fiecare intamplare sunt aici sa-mi aduca bucurie!
Minta mea este clara si linistita! Gandurile mele sunt vesele si optimiste. Gandurile mele sunt prietenii mei cei mai buni. Imi aleg numai convingeri care ma sustin si ma ajuta sa creez viitorul pe care mi-l doresc!
Nu am de ce sa-mi fac griji! Grijile nu ajuta cu nimic. Las grijile in seama divinitatii. Stiu ca exista o inteligenta infinita care orchestreaza intregul Univers. Las aceasta energie sa se ocupe si de viata mea. Este energia care mi-a dat Viata mie si Planetei Pamant. Cu siguranta stie ce face! :) Ma incred in aceasta energie! Tot ce am de facut este sa-mi dau seama in fiecare moment ce-mi doresc si aceasta energie va fi aici sa ma sustina!
Stiu intotdeauna ce vreau si imi exprim cu incredere dorintele stiind ca Universul imi va oferi tot ce-i mai bun pentru mine si pentru evolutia mea!

Ingerii sunt alaturi de mine si le cer ajutorul ori de cate ori am nevoie! Ei ma ajuta cu orice problema! Nu sunt niciodata singura! Sunt inconjurata de zeci de fiinte de lumina care ma calauzesc si ma ajuta cu tot ce am nevoie! Merg mai departe cu incredere stiind ca totul va fi bine in viitor.
Renunt sa mai incerc sa controlez totul! Ma abandonez vietii! Stiu ca tot ceea ce se intampla este spre binele meu!
Trimit un gand de bucurie si o raza de iubire catre fiecare fiinta de pe Pamant. Stiu ca suntem toti una: oameni, animale, plante si pamant. Fiecare om de pe Pamant se deschide tot mai mult spre darurile vietii. Fiecare om incepe sa se cunoasca si sa traiasca cu adevarat. Ne conectam si impartasim aceleasi vise. Cream impreuna un Pamant edenic, plin de iubire, compasiune, incredere, unde fiecare om isi traieste viata constient, conectat la iubirea divina si la tot ceea ce exista!

Astazi este o noua zi minunata in care ma bucur din plin de fiecare clipa!!!
AMIN!

3 comentarii:

  1. ioi ce frumos! iti multumesc ca mi-ai reamintit!
    te pup cu drag! miha

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, ce frumoooos! Si ce minunati si frumosi suntem cu totii si viata insasi! :D
    va pup si va imbratisez si va multumesc!!! <3

    RăspundețiȘtergere