marți, 14 februarie 2012

Domnisoare desenate :)

Aseara m-am mai jucat un pic cu desenul si sunt foarte incantata de ce-a iesit. Ia sa vedeeeem :) Avem una bucata tanti chinezoaica fancy si una bucata zana padurilor cu picioarele cam scurte ca nu mi-au mai incaput in foaie :P N-au prea iesit ca desenul original dupa care m-am inspirat, dar mi-a zis luci ca ale mele is mai faine ;) No...voua cum va placeeee?




Siiii... ultima domnisoara din galeria de astazi este tocmai artista :D

Cam atat pentru azi! :)
Va puuup! Ma duc la "treaba"! (a se citi distractie :P)

6 comentarii:

  1. Superb draga mea, draga! Ca de obicei.
    Imi pare rau ca nu am mai apucat sa iti scriu desi as fi vrut mult. Sunt prinsa cu multe multe trebi dar promit sa revin.

    Va pup cu drag si voie buna :)
    The Secret

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha, ha, ha si inca ceva abia suntem la inceputul anului 2012 si ai postat deja aproape jumatate din cat ai postat in tot anul 2011. OOOO esti inspirata si inspirANTA :)

    Te pup cu drag scumpa mea.
    Si iar: imi plac la nebunie desenele
    Te Secret

    PS Era sa uit. Am inceput sa citesc o carte fascinanta: Ian-Stewart-Analiza-Tranzactionala-Astazi-o-Noua-Abordare. Este oau. Si se muleaza, completeaza cu Louise Hay numai ca, aici vin si explica foarte clar mecanismele psihologice ce au stat la alegerea convingerilor pe care le avem acum.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inspiratia, bat-o vina! :) Cateodata ma apuca scrisul de 3 ori pe zi, alteori nu scriu cate-o saptamana nimic. Multumesc muzelor si le astept cu bratele deschise at any time! (asta apropo si de filmul cu creativitatea ;)) Si ma bucur ca le este si altora de folos!

      Ștergere
  3. Si apropos de desene, de creaativitate si alte lucruri de gen pt. ca tot ne-ai indemnat sa impartasim, aratam lucruri ce ne inspira: http://secretinthegarden.wordpress.com/category/descopera/despre-creativitate-si-steresul-pe-care-il-implica-acest-proces/
    un film ce mie imi place mult, mult de tot.

    Cu drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte fain filmul, merci de sharing! ;) Si cred ca merge aplicata ideea in orice arie a vietii noastre in care ducem o lupta.

      Ștergere