sâmbătă, 19 noiembrie 2011

The Perfect Day - concuuuurs!!

Astazi va propun un nou concurs! Daca tot e weekend si ne odihnim, hai sa facem un exercitiu de imaginatie :) Sa presupunem ca esti in noiembrie 2012. A trecut un an, cel mai frumos, magic si incredibil an din viata ta! Anul in care absolut toate visele tale s-au implinit!! Cele mai wild dorinte, cele mai ascunse vise, cele mai mari idealuri! Provocarea mea este sa-mi povestesti cu lux de amanunte, la timpul prezent o zi din viata ta, o zi de noiembrie a anului 2012! Ce zici?

Poti descrie fiecare moment din clipa in care te trezesti, pana seara, cand te pui in pat la culcare. Descrie casa in care locuiesti, oamenii care te inconjoara, felul in care te simti, lumea in care traiesti. Si nu uita: totul poate fi asa cum vrei, o viata perfecta, o lume perfecta! Nu te zgarci! Lasa-ti imaginatia sa zburde! Joaca-te! Fa-o cu usurinta si veselie, nu o transforma intr-un stres.

Daca aveti cat de cat o idee despre Legea Atractiei, despre puterea intentiei si a vizualizarii atunci intelegeti de ce am propus acest concurs. Absolut toate dorintele tale se pot implini cu conditia sa stii exact ce vrei si sa crezi ca poti obtine ceea ce vrei. Ambele conditii sunt indeplinibile, cu putina claritate, bunavointa, exercitiu si rabdare. A descrie ziua perfecta, ziua in care toate dorintele tale s-au indeplinit, in care totul e asa cum vrei tu sa fie, te ajuta sa vizualizezi si te ajuta sa clarifici ceea ce-ti doresti. De multe ori, noi nici nu ne dam seama cat de neclari suntem in mintea noastra. Habar nu avem ce ne dorim dar speram ca de undeva, cumva, cineva sa ne croiasca The perfect Life. Tu stii cum vrei sa arate lumea ta de vis? Stii ce vrei sa contina ea? Cum vrei sa te simti in fiecare zi? Cu ce ai vrea sa te ocupi? Cine vrei sa faca parte din ea? Cum ai vrea sa fie lumea in care traiesti?

Nimeni nu poate sa stie toate aceste detalii in afara de tine! Daca vrei ca viata ta sa se schimbe trebuie sa fii foarte clar cu privire la toate aceste lucruri. Iti poti transforma viata intr-o poveste magica incepand chiar acum :)

Nu mai astepta! Momentul pentru lumea perfecta este ACUM si cel care iti croieste aceasta viata perfecta esti chiar TU! Pune pe hartie toate dorintele tale, cu lux de amanunte, vizualizeaza, cauta poze pe net, viseaza si imagineaza-ti lumea perfecta! Acesta este primul pas din procesul de creatie al LUMII TALE MAGICE!

Astept povestile voastre la magicreminders@gmail.com pana pe 30 noiembrie 2011. Le voi publica apoi pe blog si voi anunta castigatorul/castigatoarea. La cerere, numele autorului poate ramane anonim.
Premiul este un hanorac UndA in valoare de 150 de lei, iar daca se intampla sa ne scrie si sa castige un personaj masculin ii voi face si lui un hanorac la alegere din modelele UndA


Abia astept sa citesc povestile voastre!!!!

PS: daca nu o faceti pentru concurs va doresc din suflet sa o faceti pentru voi! :)

4 comentarii: