marți, 22 noiembrie 2011

My secret wish


Daca tot veni vorba de perfect day si perfect life astazi vreau sa va impartasesc un vis frumos si oarecum secret :)

De ceva vreme visez intr-un colt de suflet, parca neindraznind sa visez pe de-a-ntregul, la o loc magic. Povestindu-vi-l voua, fac acest vis mai clar, mai real, il aduc mai aproape si ii ofer mai mult spatiu in inima mea si poate si in inima voastra.

Locul meu magic s-a numit mai intai (in mintea mea) Healing Center si era vorba despre un loc pentru vindecare, in natura, unde sa poti manca sanatos, sa intelegi mai multe despre sanatate, nutritie, hrana vie, sa beneficiezi de terapii alternative si sa inveti ce inseamna boala si autovindecarea. Apoi evoluand odata cu mine, locul meu magic, s-a numit pe rand Happy Retreat, Yoga Retreat, Friends Village... si tot asa.

Nu stiu cat de mult conteaza numele, dar s-a conturat de-a lungul ultimilor 2 ani, dorinta arzatoare sa avem si noi in Romania, un loc unde oamenii sa vina si sa plece acasa intregi sau sa poata ramane acolo pentru totdeauna. O comunitate, un centru, un spatiu de Iubire. Un loc unde sa te poti deschide, sa te poti exprima complet, sa poti fii tu, un loc unde sa inveti terapii alternative, sa inveti despre permacultura, sa inveti despre mancarea sanatoasa, sa poti sa dansezi, sa canti, sa desenezi, sa poti sa gradinaresti, sa inveti sa comunici, sa inveti sa iubesti neconditionat, sa te deschizi, sa inveti si sa practici sporturi, yoga, sa inveti sa faci si sa ti se faca masaj, sa te relaxezi, sa innoti, sa ajuti si sa fii ajutat, sa inveti sa faci lucruri cu mana ta, sa cunosti oameni noi, sa legi prietenii, sa te redescoperi pe tine si Universul minunat din care faci parte!

Locul asta va fi o comunitate, un loc in natura, cu padure, cu rau, un sat "avangardist", cu oameni care locuiesc acolo si cu o zona comuna unde se pot intampla toate aceste activitati. Un loc unde ORICINE e binevenit sa ne viziteze sau sa locuiasca impreuna cu noi. Un loc plin de iubire, unde oamenii se aduna impreuna pentru a invata unii de la altii si a crea impreuna o lume MAGICA, un nou univers.

La un moment dar mi s-a parut ca visul meu e prea indraznet, apoi am crezut ca lumea se schimba rapid, ca totul se va transforma de la sine si ca visul meu secret nu mai are sens, desi imi doream mult sa pot locui candva acolo.

Acum stiu tot mai sigur ca acest loc este posibil, este necesar si este deja in proces de creare. Iuppi! Asa ca, daca va face cu ochiul un asemenea loc, va invit pe toti sa visam impreuna, sa punem fiecare un gand frumos, o dorinta, un strop de culoare in acest puzzle si intr-o buna zi sa ne intalnim cu totii acolo si sa celebram impreuna IUBIREA si MAGIA care ne-au adus impreuna!

6 comentarii:

  1. i love it :) Friends Village (Satul Prietenilor) e foarte bun numele. ca ma tot gandeam si io cum sa-i zica, ramasesem la happy village da e cam comun, cred ca mai e si nu eram chiar multumit. bravo pt nume si pt tot postul. tre sa te mai citesc si eu ca vad ca pierd chestii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. da mai cutule drag :) acuma ca citesc comentariu tau, imi dau seama ca nici nu stiu de unde a venit numele asta! nu m-am gandit prea mult, am scris pur si simplu Friends Village :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu votez pentru. Am avut aproape asa ceva la Falticeni intr-o livada unde si-au facut mai multi prieteni minicasute inspirate din arhitectura traditionala, au conceput un club de aventuri, ne intalneam si stateam peste noapte la foc...apoi s-au infiltrat tot felul de mici prostioare si orgolii si ne-am destramat, ne mai intalnim pe fractiuni.

    Ce visezi tu este o comunitate sau un sat hippie, ar fi interesant de aflat ce s-au intamplat cu comunitatile hippie, majoritatea erau artisti, altii traiau la limita existentei..foarte fain..de multe ori mi-am dorit sa fi trait in anii aceia, asa cum erau, liberi, necenzurati, o explozie, o a treia Renastere (cu decadenta de rigoare..de ce este nelipsita nu stiu). Stiu ca au mai ramas comunitati, destul de inchise prin lume, una am vazut-o si la tv intr-o emisiune, este Danemarca si a pornit tot in epoca hippie si acum , majoritatea sunt hippioti...Scuze..am scris o gramada. Poate poti incepe cu o tabara de corturi la vara pe un imas pe langa voi, asa cum ati vrut sa faceti la mare.Succes.In afara de faptul ca imi place Brasovul si zona din jur, ca esti aproape in mijlocul tarii , parca m-as muta si eu spre voi sa va pot vedea mai des.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un blog cu autori simpatici: http://stanciova.wordpress.com/2011/11/21/romania-altfel/ :D

    P.S. Te-am visat azi-noapte, erai foarte sunny si happy, dar nu mai tin minte de ce... :)

    RăspundețiȘtergere
  5. roxana draga, mersi pentru comentariul cel lung si fain! te asteptam cat mai iute! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. salut khaarsha! ii stiu pe cei de la stancioava, ii urmaresc din primavara de cand ne-am mutat si noi :)

    Ma bucur ca eram happy si sunny! de ce eram? pai ce mai conteaza! :)

    RăspundețiȘtergere