miercuri, 2 martie 2011

Agenda cea rosie si frumoasa


Inainte de Craciun mi-am facut o lista cu dorinte, lucruri pe care mi-ar fi placut sa le gasesc sub brad. Printre ele era si o agenda. Imi doream o agenda frumoasa, nu prea mare, simpla, dar totusi incapatoare si bine organizata. Si iac-asa a pornit Luci prin librarii si magazine in cautarea agendei perfecte. Dar agenda perfecta n-a fost de gasit.
Asa ca in ianuarie, in joaca, m-am gandit ca as vrea ca Universul sa-mi faca rost de o agenda. Am vrut sa testez legea atractiei, stiind ca agenda este un obiect fata de care nu am atasamente sau sentimente negative fiind astfel candidata perfecta pentru un test. M-am gandit vreo doua minute cat de frumoasa va fi agenda mea si cum ma va ajuta sa fiu organizata si eficienta in 2011. Si apoi am uitat complet de dorinta mea.



In vremurile „bune”, eu si Luci mai comandam cateodata mancare de la wu xing, un restaurant chinezesc cu livrare la domiciliu. De multe ori cand comandam aveau promotii si primeam cupoane cu care puteam lua gratuit inca o portie de nu stiu ce, dar nu le-am folosit niciodata. Intr-o zi, pe la jumatatea lui ianuarie, ne suna wu xing sa ne spuna ca au un cadou pentru noi. Noi mancand raw, ne-am gandit ca nu prea e o idee buna, dar oamenii au fost insistenti, au sunat de vreo 3 ori si intr-un final au venit sa ne livreze cadoul. Care cadou, ghici ciuperca ce era? O agenda rosie, frumoasa foc, pentru 2011.


In primele secunde nici nu am reactionat, ideea mea cu legea atractiei era de mult uitata, dar apoi am facut legaturile si m-am umplut de bucurie si entuziasm. Modul in care Universul s-a jucat cu circumstantele este atat de simplu si totusi atat de neasteptat!! It just blows my mind! :)

Port mereu cu mine agenda mea rosie pe care scrie wu xing si are poze cu mancare chinezeasca prin ea si de cate ori o vad imi salta inima de bucurie!

Apoi a urmat razatoarea :) Povestea ei nu este atat de fabuloasa. Doar aplicand aceeasi metoda, mi-am dorit o anume razatoare si Luci mi-a cumparat-o stiind ca mi-o doresc. Not so special indeed, ba chiar banal, dar stiu ca Universul nu trebuie sa se dea peste cap de fiecare data sa scoata iepuri din joben. Ma multumesc la fel de mult si cu o metoda mai „realista” de a-mi fi indeplinite dorintele :)

But sometimes it’s pure MAGIC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu