miercuri, 12 decembrie 2012

Prima iarna la Brasov

Ninge, ninge, ningeeee! :)

Alta data as fi tzopait de bucurie 3 zile si 3 nopti. Imi amintesc ca pana pe la 13-14 ani, poate si mai mult, stateam cu orele, inca din noiembrie, atarnata la geam si ma uitam la becul din fata blocului, asteptand sa ninga. Si de multe ori ploua si eu fugeam prin casa strigand ca ninge. Toata lumea incerca sa ma convinga ca e doar ploaie, dar nimeni n-ar fi putut sa-mi strice bucuria. Pentru ca eu stiam ca NINGEEE si cu asta basta :))

Anul asta am fost atat de coplesita de evenimentele din ultimele luni, ca n-am apucat sa constientizez de-adevaratelea ca a venit iarna.

Chiar in acest moment, stau in camera mea, in casa noua si ma uit pe geam cum ninge :) Si cred ca e prima data, in cateva luni de zile, cand imi dau voie sa ma relaxez, sa stau pur si simplu sa ma uit pe geam si nimic mai mult! E tare frumoasa iarna! E un calm, o relaxare, o liniste care se asterne peste toate. Parca poti in sfarsit sa te relaxezi! Iaca ce frumos se vede de la mine din fereastra

Dupa cum bine ati inteles, m-am mutat. La Brasov. La casa. Si e frumos tare! Inca nu am reusit sa procesez toate cele. Inca apele sunt tulburi. Pe de o parte ma simt ca si cum as fi fost inundata cu cadouri si nu fac fata sa le desfac. Si pentru ca sunt atat de multe, nici nu apuc sa ma bucur de unul ca vine altul. Si e un iures de bine pe care pur si simplu nu reusesc sa-l inglobez, sa-l integrez. E coplesitor!!! Si pe de alta parte, m-au napadit si toate fricile si toate pattern-urile si credintele negative... E un rollecoaster fantastic, care-mi face mintea praf in fiecare zi :))

Si va mai amintiti cand va spuneam, acum vreo doua luni, intr-o postare, ca m-am gandit mai bine si nu stiu daca sunt pregatita sa ma mut la oras? Pentru ca mi-ar fi dor de curte si gradina si spatiu si de muntii ce se vad in zare...si toate cele. Si am insirat eu acolo tot ce-mi doresc de la mutare si de la noua casa. Ei bine, Universul a fost incredibil de darnic cu mine! Am primit tot ce mi-am dorit, la patrat. Printre altele, mi-am dorit o casa spatioasa, frumoasa, cu curte, gradina, terasa, o casa luminoasa, calda, mobilata frumos. Ei bine, de pe 20 noiembrie, locuiesc la marginea Brasovului, intr-o casa maaaare si luminoasa, cu o curte maaare si frumoasa, iar cand e senin, din camera mea se vad muntii. Cand nu, oricum se vede curtea maaare si plina de pomisori si plante, care momentan stau cuminti sub plapuma de nea. Si ca si cand asta nu era de-ajuns, locuiesc cu inca 5 oameni frumosi, care au avut mereu un loc special in inima mea. Ne-am mutat cu totii in casa asta, ascultandu-ne intuitia, in cautare de comunitate si comuniune, prietenie, suport, apropiere, bucurie, abundenta... si toate lucrurile bune care ies la iveala cand se aduna atatia oameni frumosi cu intentii si preocupari comune.

Si ce sa va mai povestesc? Daca nici asta nu-i destula dovada ca toate dorintele se implinesc cu varf si indesat...atunci nu stiu ce poate fi?! :) Iaca poze:

Bucataria:
Living luminos cu vedere spre curte
 Zona de relaxare :)
 Scarile somptuase ce ne poarta din living inspre dormitoare
 Pe sub scari, pe langa scari :)
 Zona de intruniri, workshop-uri si evenimente

Camera mea:


Iar in curte, troneaza mare de tot o trambulina! My ultimate dream :) Momentan e cam greu de folosit ca-ti ingheata toate cele, dar imediat ce incepe caldura, la tzopait cu noi!
Si ar mai fi multe cotloane minunate de pozat si de postat, dar mai bine va invit pe la noi! :)

Avem deja in plan un Revelion cu premeditatie, o intalnire de sharing, un curs de gradinarit si o tabara de feminitate pe care urmeaza o s-o lansez la apa maine-poimaine :)

Altfel, io mai am muuuulte sa va povestesc. Si de bine si de greu...dar fiecare poveste cu postarea ei :) Asadar, pe curand!

2 comentarii:

  1. parca prima poza (aia incepand cu Bucataria) seamana cu o poza ce ti-o pusesei tu odata in wishlist - stii era tot o bucatarie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere