joi, 15 noiembrie 2012

In cautarea penelor fermecate

Astazi m-am trezit voioasa, with the sun in my eyes, pornita sa merg tinta la adunat de... pene :)
Aveam nevoie musai de minim 3 pene, chiar astazi, pentru un proiect pe care vreau sa-l finalizez pana la ora 14. Asadar, hai dupa garduri, ca sigur au trecut multe zburatoare darnice pe-acolo ;) Zis si facut!

Ma duc dupa garduri cu ochii prin iarba dar nici tipenie! Am gasit numai pene jumulite, plouate si expirate... Si mi s-au perindat prin minte toate penele minunate, pufoase, lucioase, colorate, perfecte, pe care le-am gasit de-a lungul timpului si pe care le-am luat in mana, le-am admirat cateva minute si le-am pus la loc in iarba. Asta pentru ca n-as fi stiut ce sa fac cu atata amar de pene. But now I do! Here I am! Vreau peneee! Iuhuuu! Anybody there?

Cra! A zis un corb trecand in zbor peste campuri. Si pana sa zic si eu: "corbule, corbule" dus a fost cu tot cu penele lui! Did I mention ca erau minunate? :P

Mergand mai departe am dat de dansii :)
Pareau foarte prietenosi si am zis sa-i intreb daca au niscaiva pene de donat. Au fost mai mult decat incantati de idee, dar din pacate...they were behind bars! :)
Le-am multumit pentru conversatie si amabilitate si m-am indreptat spre o conferinta de codobaturi ce se desfasura langa un stalp de telegraf, cativa metri mai incolo. Vazand ca ma apropii si-au luat zborul rapid, dar n-au lasat nimic in urma! Nici un puf!

Ok! Am hotarat sa renunt la cautare si pentru ca mi-am dat jos ochelarii de cal cu care scanam frenetic dupa pene, am inceput sa vad mult mai multe lucruri in jurul meu. Aerul magic al toamnei, soarele incredibil de stralucitor care revarsa magie si frumusete peste tot si toate, copacii inca plini de frunze. Si peste tot frunze colorate, vesele, magice! Ahaaaa! Frunze! Iata the next best thing to pene! Si am gasit si frunzele perfecte! Iata-le :)
Nu-i asa ca seamana! Atat de bine mi se pare ca seamana incat cand am ajuns acasa ma intreaba luci: "ce-ai acolo?" si eu, foarte serioasa, fara sa-mi dau seama ce zic: "niste pene!" :))

Asadar, plimbarea fu rodnica (atat in plan material cat si in cel corazon-ic). In plus mai gasii si alte frunze, si-o cochilie frumoasa de melc si niste pene mici si pufoase, pe care nu le pot utiliza ca-s prea mici, dar care tare mult imi plac. Pe astea le culeg intotdeauna si le port cu mine for awhile :) It's like holding a piece of an Angel :)

Sigur ca va trebui sa fac rost si de real pene! Pentru prototip merg si frunzele, dar penele is esentiale pentru ce vreau eu sa iasa. Asa ca daca aveti si puteti sau stiti vreo sursa de pene frumoase, please share with me! :)

Altfel, eu ard de nerabdare sa impartasesc cu voi noutatile la care lucrez (si alte noutati). Si mie asa nu-mi place sa tiu secrete... si mi-i asa de greeeu...dar, de musai, mai pastrez secretul pentru cateva zile :P

Ei, cam atat cu povestile pe ziua de azi! Acum sa trecem la treaba, sa vedem ce va iesi :)

Un comentariu:

  1. uite o sursa de pene: http://www.breslo.ro/Search/?searchQuery=pene&searchType=supplies

    RăspundețiȘtergere