miercuri, 21 martie 2012

A treia zi de Master Cleanse

Concluzia mea, este ca a treia zi a fost... bineeee :)
Doar ca nu mi-a trebuit limonada.. de-abia am baut vreo 4 cani.. Mi-am preparat initial, pe la ora 2, 900 de ml si am baut numai 500 ml... mai mult n-a intrat.. simteam ca mi se face rau daca mai beau. Apoi, pe la 9 seara, desi tot nu-mi trebuia, am zis hai sa mai prepar una. Am facut 900 ml, am baut 600 ml.. deci in total am baut 1.100 ml, adica aproape 4 pahare.

Apropo de pahare si de baut, sa va prezint recipientul magic din care beau eu limonada si apa cu sare.

Din cauza ca are capac si un "mot" prin care pot bea, mirosul de la apa cu sare nu ajunge la nasul meu si mi-e mult mai usor sa beau asa decat din cana. Iar cand imi fac limonada imi place ca pot sa-mi fac 900 de ml odata, recipientul meu avand 1 litru. Plus ca pot sa-l scutur bine ca sa se topeasca mierea si apoi pot sa-l iau cu mine in gradina :D Si bonus, este din plastic d-ala smecher care nu-ti lasa chimicale in bautura ;)

Am decis ca maine, daca iar nu-mi trebuie limonada, nu beau si cu asta basta. Poate corpul meu are nevoie de mai putine calorii, poate chiar de un post negru. Dar n-o sa renunt la salt water flush si nici la ceaiul laxativ. Rutina merge inainte, cu singura observatie, ca limonada o s-o beau doar daca imi trebuie.

In rest... nu mi-a fost foame deloc in nici una din aceste 3 zile. Am avut, cred, in total, vreo 3 idei crete ca as vrea sa mananc ceva, dar au fost doar pofte fugitive. Adica nu mi-a fost foame, am avut doar mici pofte.

Energia a fost la fel ca ieri, adica la un nivel normal, ca in oricare alta zi. Seara, de pe la 7-8 a inceput sa-mi fie somn. Am observat ca simt nevoia sa dorm mai mult (ceea ce nu fac, shame on me!) dar mi se pare foarte normal pentru ca organismul meu are nevoie de odihna. Doar se face curatenie generala! :)

Am lucrat din nou in gradina si am avut energie suficienta ca sa zumzai toata ziua prin casa, curte si gradina.

Iar pe dupa-amiaza, Universul mi-a facut o super surpriza :)
Dand sa ies pe poarta, ma uit pe jos si ce-mi vad ochii? O comoara mica si delicata!

Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut 4 ghiocei aliniati frumos, echidistanti, semanati parca acolo de o mana invizibila. Aceasta persoana/mana/inima/minte invizibila se pare ca a stiut ca eu imi doresc ghiocei si i-a asezat strategic ca sa ma bucur de ei in aceste zile minunate! :) Si langa ei, se iteste vesela o zambila.
De unde o fi venit si cum o fi rasarit acolo nu stiu, ca anul trecut nu erau. Acolo, a facut mama lui luci un mic rond cu floricele, fix la intrarea in curte si am observat ca si anul trecut, la dorinta mea fierbite (si poate si pentru ca mama lui luci l-a semanat :P) a aparut din piatra seaca un fir de gura leului. So, miracles do happen...Daca plantele astea pot sa apara de nicaieri, la cererea clientului, imaginati-va ce altceva mai e posibil, daca iti doresti din inima :P
Orice! Absolut orice! :)

Va puuuup!

2 comentarii:

  1. Buna, imi poti scrie te rog frumos de unde ai cumparat paharul cu capac ? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Ana! L-am luat pe vremuri, de la Casa Rawz, dar nu cred ca mai au magazin.

    RăspundețiȘtergere