marți, 30 august 2011

Yay detox!

Heeeei beautiful people!

Am absentat zilele astea de pe blog desi am multe, multe, multe sa va spun, odata pentru ca am fost "racita", sort of... am avut cu siguranta un detox emotional si fizic pretty strong asa ca m-am odihnit si am incercat sa ma relaxez pe cat posibil si sa las totul sa treaca. Ceea ce va recomand si voua sa faceti cu orice disconfort care va sacaie. Faceti-va comozi, relaxati-va, acordati-va putin timp liber, lasati problema sa se desfasoare si lasati-o sa treca incet, incet.

Cu ocazia asta am cautat si descoperit pe net o tona de informatii super tari, despre energy healing, chakre, cateva posturi yoga pentru dureri de cap si raceala
si printre toate astea am descoperit-o si pe Carol Tuttle! Wow, ce mai taifun de informatii, activitati, teme si resurse este femeia asta!! Are 'nspemii de site-uri si de bloguri si de metode de healing. Va recomand sa ii aruncati o privire :)

http://www.caroltuttle.com/
http://thecarolblog.com/
http://www.youtube.com/user/CarolTuttleVideos

Am fost foarte incantata de energy profiling (4 tipologii umane similare elementelor naturale - apa, aer, foc, pamant) asa ca mi-am luat cartea "It's just my Nature" in format audio. Abia astept s-o ascult zilele astea :)

Voi ce-ati mai facut zilele astea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu