miercuri, 2 ianuarie 2013

Bine ati venit in 2013

Iaca dragilor ca a sosit si anul 2013!

Nu stiu pentru voi, dar pentru mine suna tare SF :) Cred ca am fost atat de absorbita de povestea celebrului 2012 ca nu credeam ca ar mai putea fi ceva interesant si dincolo de asta :)) Dar iata-l! Here it is, in all its glory! Doua mii treispeeeee :)

Au fost cateva zile super intense si frumoase inainte de Revelion. 29,30, 31 decembrie, toate au fost magice, insorite si-nauntru si afara :) Apoi a venit Revelionul cu premeditatie care a fost minunat!!!! Oameni frumosi, atmosfera frumoasa, ateliere, meditatie, mancare buna, muzica, dans, cantare, petrecere! :)

Mi-era atat de dor sa dansez! Si am dansat de mi-au sarit pingelele!
Multumesc din suflet tuturor celor care ne-au fost musafiri in noaptea dintre ani, multumesc casei primitoare care ne-a gazduit si ajutoarelor de nadejde pe care le-am avut la bucatarie.
Iar voua va urez un an minunat, un an plin de stelute, raze de soare, sanatate, bunastare, relaxare, bucurie, armonie, spiridusi, floricele pe campii... si tot ce va mai doriti voi!!

Mi-am propus sa revin cat de curand cu o postare despre procesat emotii si una despre relatii! :)
Asadar, pe curand!


3 comentarii:

  1. La multi ani, Teo! Sa ai un 2013 de poveste, magic, plin de bucurie si lumina!

    RăspundețiȘtergere
  2. un nou an minunat să ai, teo magica! te îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere