miercuri, 12 septembrie 2012

Programul unei tabere de relaxare feminina

Dragele mele,

Ca sa va faceti o idee mai clara asupra a ceea ce se intampla in culisele unei Tabere de relaxare feminina va prezint astazi programul orientativ al taberei. Totusi, dupa cum am vazut in experintele anterioare, Universul cel spontan si vesnic in miscare face de fiecare data ca evenimentul sa fie unul fluid si taylor made in functie de dinamica grupului si de necesitatile de moment ale fiecareia dintre noi :)
Asadar, iata ce va asteapta in aventura magica de weekend din mijlocul padurii

VINERI dupa amiaza

~ Intampinarea oaspetilor
~ Instalarea in cabana, plimbari prin curte si imprejurimi
~ Hai sa ne cunoastem mai bine, activitati de relationare, jocuri distractive de ice breaking :)
~ Atelier de manifestare - aflam mai multe despre intentie si manifestare. Ne punem ordine in vise si intentii.

SAMBATA

~ Relaxare si echilibrare prin miscare fizica si posturi yoga - cateva detalii teoretice despre cum miscarea fizica ne influenteaza sanatatea si exercitii practice
~ Mic dejun cu limonada si green smoothies - introducere in hrana vie si alimentatia sanatoasa
~ Introducere in sanatatea holistica - mai multe detalii despre fiinta ca intreg (corp, minte, emotii, energie). Mai multe detalii despre chakre si despre cum ne influenteaza ele viata de zi cu zi
~ Pranz
~ Plimbare prin padure - mai multe despre terapia cu arbori, puterea vindecatoare a naturii, tree hugging si alte metode de vindecare.
~ Tehnici de echilibrare emotionala
- vom afla mai multe despre legatura dintre minte, trup si suflet si despre importanta emotiilor
- vom invata cateva metode simple de echilibrare emotionala:
    - atelier de aromaterapie
    - atelier de EFT - tehnica de eliberare emotionala - prin care ne putem linisti, putem lucra asupra unor disconforturi fizice sau chiar dependente (fumat, mancat compulsiv.. etc)
~ Cina
DUMINICA

~ Energizare si echilibrare prin miscare fizica - cateva detalii teoretice despre cum miscarea fizica ne influenteaza sanatatea si exercitii practice cu intrebuintare specifica
~ Mic dejun
~ Atelier de creativitate si indemanare.
~ Pranz
~ Sesiune de feedback si relationare
~ Lansam intentiile noastre catre Univers
~ Ne luam ramas bun :)

Pe langa toate astea vom avea si pauze de relaxare, plimbari linistite in padure, rasfoit de carti de dezvoltare personala, povesti si impartasiri planificate sau spontane, momente magice de grup, apropierea si legarea de noi prietenii, redescoperirea puterii interioare, o mai buna intelege si explorare si a energiei feminine individuale si de grup, revelatii mai mici si mai mari si mai presus de toate bucuria propriei regasiri! :)

Va astept cu drag sa traim impreuna un weekend Magic! :)

4 comentarii:

  1. Buna, planuiti sa organizati astfel de tabere in viitorul apropiat?
    Multumesc.

    Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Elena,
    Da, vad ca ai o intuitie buna :) Chiar astazi voi lansa invitatia pe blog. Va fi o tabara mai "salbatica", in mijlocul naturii, cu corturile. O tabara de regasire a puterii interioare pe care o vom organiza eu si Ioana :) Te asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
    *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
    Si etc.
    Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

    RăspundețiȘtergere