miercuri, 5 septembrie 2012

O noua tabara de relaxare la munte!

Dragele mele! Iaca s-a pus la cale o noua tabara de celebrare a feminitatii! De data asta, intalnirea va avea loc, la sfarsit de septembrie, pe langa Miercurea Ciuc, intr-un loc magic, intre brazi, la o cabana primitoare, full of good vibes :)
Asadar, vino sa petrecem 3 zile magice in inima naturii, departe de oras, in linistea padurii de brazi!
Te vei relaxa si vei pasi intr-o noua etapa de transformare, acceptare, echilibrare si vindecare a energiei tale. Te vei reconecta cu energia ta feminina, cu energia naturii si a colegelor de tabara!


~ Vei intelege mai multe despre energia feminina si despre energie in general!
~ Vei invata cum sa abordezi si sa elimini simplu si rapid starile si emotiile negative!
~ Vei invata mai multe despre corelatia intre miscare si energie. Vei afla cum poti sa elimini blocajele energetice si sa te vindeci folosind diverse tehnici si miscari!
~Vei incepe ziua cu sucuri, smoothies si mancare sanatoasa, vei invata mai multe despre nutritie si despre cum influenteaza ea starea noastra fizica, mentala si emotionala! Vom avea un meniu vegetarian cu multe fructe, salate si cruditati.
~ Ne vom relaxa, exprimandu-ne creativitatea si testandu-ne indemnarea!
~ Vei afla mai multe despre abordarea holistica a vietii si a sanatatii. Despre legatura intre minte si corp si despre ce putem face sa ne relaxam si sa ne vindecam.
~ Ne vom destinde, ne vom plimba printre brazi, ne vom relaxa pe terasa, vom impartasi povesti si situatii.
Daca toate astea suna bine vino negresit! Vei primi o gramada de informatii noi si valoroase, vei invata tehnici simple si rapide de energizare si vindecare si vei pleca incarcata cu entuziasm, motivatie si dorinta de schimbare!

Evenimentul cel magic se va desfasura in zilele de 28, 29, 30 septembrie, in anul fabulos care se intituleaza 2012. O cabanuta primitoare, ne asteapta in inima padurii, la 2 ore de mers cu masina din Brasov, in apropiere de Miercurea Ciuc.

Locatia este superba! Desi destul de accesibila, cabana este izolata de padure si zona este cufundata in liniste si pace. In curte am zarit si niste caluti :)
Mai multe detalii despre tabara si despre locatie vei primi pe mail dupa ce te inscrii.

Pretul taberei este de 350 de lei si include 2 nopti de cazare, mancare, o multime de ateliere, aer curat, relaxare si optimism! :)

Locul tau este rezervat dupa achitarea unui avans de 100 de lei in contul de mai jos:

RO39INGB0000999901371595 - ING BANK
Titular : Nicoara Teodora

Persoanele care se inscriu pana pe 15 septembrie primesc o ruducere de 10%
Daca aduci cu tine cateva prietene, pentru fiecare din ele primesti o reducere de 10%

Pentru a afla programul de desfasurare a taberei sau orice alte detalii te rog sa ma contactezi:

Mail: magicreminders@gmail.com
Telefon: 0726.368.978 - Teo
Te asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu