luni, 21 mai 2012

Numere magice

333, 444, 555, uitat la ceas la ore fixe, numere si mesaje interesante peste tot, de cateva ori pe zi! Intr-un cuvant: MAGIE curata si mare bucurie pentru un spiridus wanna be ca mine :P Curioasa, cum ma stiti, m-am documentat mai bine si am zis sa impartasesc si cu voi semnificatia acestor numere. Sunt sigura, ca in aceste vremuri speciale, le vedem cu totii.
 
In plus, vroiam sa va mai spui, ca mi-am facut un obicei smecher si solicit ajutorul ingerilor de cate ori am nevoie. Adica de cateva ori pe zi. Si intotdeauna primesc ajutor! INTOTDEAUNA! :) Isn't that PURE MAGIC?

Daca si voua vi se intampla sa vedeti triplu, aflati ca e de bine! :P Acestea sunt mesaje de la divinitate si e semn ca sunteti mai conectati la fiinta voastra interioara si ca sunteti intr-un proces de transformare si chiar in acest moment va puteti deschide mai mult pentru a putea primi mai multa energie.

Asadar, de cate ori va apare o astfel de secventa, opriti-va cateva momente si respirati adanc. Puteti sa va puneti intrebarea: care este mesajul? ce trebuie sa stiu? Si apoi asteptati in tacere sa primiti un raspuns. Sau puteti sa va ghidati dupa explicatiile de mai jos :)

Daca vezi:
111 - Gandurile tale se manifesta cu o viteza incredibila. Secventa 111 - este un semn sa ai grija la gandurile tale si sa te focusezi pe ceea ce-ti doresti si nu pe lucruri negative, pentru ca in acest moment e aprinsa asupra ta o lumina magica ce face toate gandurile tale de acum sa se manifeste mai repede si mai usordecat de obicei.

222 - Semintele pe care le-ai plantat incep sa incolteasca. Nu renunta la visele tale, doar pentru ca nu vezi inca dovada manifestarii lor. Continua sa le ingrijesti cu incredere si pasiune si in curand vei vedea si dovezile ca visele sunt pe cale sa devina realitate!

333 - Maestrii ascensionati (Isus, Moise.. etc) sunt alaturi de tine si vor ca tu sa le ceri ajutorul ori de cate ori ai nevoie, in special cand vezi aceasta secventa.

444 - Ingerii vor sa stii ca sunt alaturi de tine. Nu-ti fa griji, pentru ca ajutorul lor iti este intotdeauna disponibil! Trebuie doar sa-l ceri! Pot sa va spun din experienta ca a-ti trai viata alaturi de ingeri este MAGIC!! Vorbiti cu ei, intrebati, cereti ajutorul! Despre si pentru orice si oricine! Ingerii ne iubesc si vor sa ne ajute! Dar nu ne pot ajuta decat daca le-o cerem.

555 - Fii pregatit! Urmeaza o schimbare majora. Chiar daca aceasta schimbare iti va da viata peste cap, nu uita ca ea poate fi raspunsul la toate rugaciunile tale din ultima vreme. Orice schimbare este spre binele tau! Totul se intampla pentru tine!

 666 - Esti dezechilibrat. Te focusezi prea mult pe lucrurile materiale. Mesajul este: focuseaza-te mai mult pe spirit si nevoile tale materiale vor fi indeplinite automat.

777 - Felicitari! Continua sa faci treaba buna! Aceasta secventa este un semn foarte bun ca esti pe calea
cea buna si totul merge ca pe roate! Asteapta-te la miracole!

888 - O etapa din viata ta urmeaza sa se incheie sau se incheie chiar acum. Poate fi o relatie sau o cariera. Nu dispera. La capatul tunelului te asteapta o poienita! :) Aceasta secventa mai inseamna: nu amana culegerea roadelor muncii tale!
 
999 - Aceasta secventa insemana finalizarea (si implinirea) unei mari etape din viata ta. Sau mesajul mai poate fi si: Mama Natura are nevoie de ajutorul tau! Treci la treaba!

000 - Nu uita ca esti una cu Dumnezeu si aminteste-ti ca poti sa simti prezenta iubirii divine in inima ta!
Cea care a scris aceste interpretari este Doreen Virtue, iar aici gasesti mai multe detalii despre aparitia secventelor de numere in viata ta.

2 comentarii:

  1. descopar multe lucruri interesante in ceea ce exprimi aici pe blog..wow...multa inspiratie..si multe raspunsuri si multe incurajari...multumesc...multumesc..multumesc..te imbratisez cu drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare ce înseamnă când ai doua accidente de mașină, ușoare, in ziua 22, ora 13 și ceva, in doua luni consecutive, iulie și august?

    RăspundețiȘtergere