luni, 3 octombrie 2011

Lucruri dragi care ma inspira

Printre lucrurile mele de suflet, lucruri dragi care-mi sunt alaturi in ultima vreme, se numara cartile cu mesaje de la ingeri de Doreen Virtue.

Sunt magice! Intotdeauna au raspunsul potrivit pentru mine :)
Ce sunt ele de fapt? Un set de carti, fiecare avand un mesaj de la un anume inger. Amesteci cartile in timp ce iti pui o intrebare si apoi tragi o carte. Pe mine ma nimereste/investeleste/inspira sau lamureste jocul asta de absolut fiecare data. Si nu numai pe mine ;)
Le-am primit de Craciun de la Luci and I love them!! <3 :)

Pe langa cartuliile astea, imi place foarte mult sa citesc :) Cand eram mica iubeam povestile nemuritoare, apoi mi-a placut poezia. Am trecut apoi la romane si de-acolo la carti despre nutritie si dezvoltare personala. Acum citesc cam orice-mi face cu ochiul. A fost dragoste la prima vedere si cu "fetele" de mai jos, pe care le-am achizitionat de la Casa Rawz cu ocazia calatoriei la Bucuresti. Abia astept sa le devorez :)







Si al treilea lucru care imi face viata dulce si plina de pace zilele astea, este parfumelul meu NightWish de la Esentele Ameliei

Este facut numai din uleiuri esentiale naturale si miroase atat de frumos a musetel si lavanda si inca vreo cateva arome exotice! Imi inspira calm, pace si relaxare :)

Un comentariu:

  1. Draga mea, ai patit ceva? Nu ai mai postat de multicel si ma intrebam daca s-a intamplat ceva. Sper ca esti bine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere