duminică, 27 februarie 2011

Vine vineee primavaraaaa!


Astazi a fost o zi frumoasa! Nu-i asa ca toate zilele ar trebui sa fie frumoase?
Am hotarat sa scriu mai departe pe blog in romana. Si am hotarat sa scriu despre orice. Initial blogul a fost conceput pe tema Magic Reminders, o tema tare draga mie. Magic Reminders inseamna mici obiecte facute de mana care sa reprezinte o anumita tema. Un fel de talisman pe care ti-l faci singur, il primesti sau il cumperi, care este incarcat cu o intentie, cu o dorinta de-a ta sau pur si simplu o idee. Spre exemplu, eu folosesc un mic lotus din hartie, facut cu tehnica Origami, ca sa-mi amintesc de ce e important sa mananc sanatos. Il pun pe birou sau langa pat si de cate ori il vad imi amintesc. Atunci cand am facut lotusul, am facut si o lista cu toate motivele pentru care vreau sa mananc raw si de fiecare data cand am dubii cu privire la ce si cum mananc, micutul lotus ma ajuta sa-mi amintesc!

Asta era ideea de la care am pornit acest blog. Faceam (si fac in continuare) cercei, brose, accesorii si alte giumbuslucuri handmade si cele care intrau in colectia Magic Reminders aveau fiecare atasata o tema, iar acea tema urma sa fie dezbatuta pe larg aici pe blog. Lucru pe care l-am facut pentru o vreme, pana cand blogul a inceput sa fie mai mult despre mine decat despre magic reminders. Asa ca de-acum blogul nu va mai avea o tema anume, va fi despre toate si despre nimic, despre mine si despre voi, despre viata!

Si la finalul postului vreau sa strig in gura mare what are my favourites for today:
- imi place soarele! vreau sa vina primavara! (cu alaiul ei cu tot!) :)
- imi place mango! vreau sa mananc mango adevarat in fiecare zi! Am comandat de pe net mango organic si copt de-a binelea si are un gust DIVIN! Nu prea folosesc cuvantul asta pentru ca suna pompos... but trust me, mango adevarat chiar are un gust divin!

- imi place sa scriu, sa citesc si sa mesteresc cate ceva frumos in fiecare zi!
- imi place ca/sa ne strangem cate o gasca de prieteni (mai noi, mai vechi) in fiecare weekend si sa sporovaim una alta!
- si imi place zenu’ bineinteles!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu