sâmbătă, 27 octombrie 2012

Da, da, da! :)

Impartasesc cu voi astazi un mesaj primit ca newsletter de la Terapie prin Iubire, mesaj care mi-a placut mult de tot si care rezoneaza atat de profund in inima mea. Asta simt si eu! Lucrurile sunt tot mai bune si mai frumoase incat cred ca foarte curand va trebui sa ne pregatim inimile pentru grandioasa frumusete si iubire ce ne asteapta pe fiecare :) Si haideti sa incepem de-acum! Cum o facem? Ca un copil care isi lustruieste ghetele, plin de incantare, bucurie si entuziasm, in asteptarea darnicului mos Nicolae!
Va spun titlul mesajului in engleza, pentru ca suna mai bine decat traducerea. Daca preferati engleza, la sfarsitul artcolului, este un link spre articolul original.

You are being lovingly activated to bring your spiritual abilities on line
Este un mesaj primit pe 26 Octombrie 2012, prin John Smallman

Mulți dintre voi aveți vise cerești că momentul trezirii omenirii este din ce în ce mai aproape. Bucurați-vă de ele, descoperiți-vă în ele, și aflați că ele nu sunt altceva decât o pală imagine a ceea ce vă așteaptă cu adevărat. Puterea creatoare pe care o posedă Dumnezeu, și pe care cu iubire o împărtășește cu voi în deplinătatea sa, este cu totul dincolo de capacitatea voastră de a înțelege atât timp cât rămâneți încâlciți în interiorul iluziei. Cu toate acestea, în curând veți fi capabili să beneficiați de ea și veți putea să vă desfătați în infinitele posibilități pe care vi le oferă. Pregătiți-vă, pentru când vă veți trezi, pentru nesfârșite, uimitoare și încântătoare surprize cerești.
Până atunci, concentrați-vă atent pe intenția voastră de a vă trezi precum și pe cealaltă misiune la fel de importantă: intenția de a-i ajuta pe toți cei cu care interacționați să se trezească și ei. Ajutorul vostru este vital, așa că aveți grijă să nu respingeți acele gânduri despre cum ați putea să-i ajutați pe ceilalți drept proiecții grandioase ale ego-ului vostru, deși unele ar putea fi, pentru că voi sunteți acum cu iubire activați pentru a vă aduce în aliniere abilitățile voastre spirituale în serviciu divin pentru frații și surorile voastre adormite. Și numai amintindu-vă să susțineți această intenție și să o împărtășiți cu toată omenirea, este extrem de eficient, deoarece voi toți sunteți ființe divine extrem de puternice. Conștientizarea acestui fapt vă este în prezent obturată de vălul iluziei, dar nu pentru mult timp de acum încolo!

Când vă veți trezi în starea de deplină conștientizare, în fața voastră se vor deschide și desfășura perspective și oportunități care vă vor înălța și inspira pe măsură ce abilitățile voastre creative nelimitate vă vor ademeni să explorați ideile și conceptele care încep să curgă în noua și sporita voastră conștiință. Gama fermecătoare de posibilități care apare în fața voastră nu este decât începutul a numeroase și extinse domenii spre care talentele voastre creative vă vor atrage în mod entuziast. Frica, îndoiala și anxietatea vor fi alungate pentru totdeauna pentru că viziunea, înțelegerea și experiența voastră de a fi Iubirea în acțiune, de a fi una cu Dumnezeu și cu toată creația, pur și simplu le va dizolva.
A încerca să descriem ceea ce vă așteaptă ar fi inutil, având în vedere că voi puteți percepe și înțelege numai cu simțurile voastre trupești sever limitate, deoarece nu există nici un domeniu al cunoașterii sau explorării umane care ar putea, chiar și în cea mai mică măsură, să ilustreze ceea ce vă așteaptă. Profund în voi, fiecare aveți speranțe, speranțe mari, pe care în cea mai mare parte le-ați suprimat sau negat, deoarece în starea voastră de ne-treziți ele păreau complet nebunești. Dar, binențeles, ele nu sunt. Ele sunt doar mici fragmente de aduceri aminte din timpul de dinainte ca voi să alegeți să vă ascundeți într-o stare de existență imaginară, de separare, mult departe de slava stării voastre naturale, divine. Acestea sunt scântei din flacăra de nestins a Iubirii Dumnezeului din voi care așteaptă să vă treziți, așa cum cu siguranță o veți face!

Lăsați-vă speranțele să crească….încurajați-le; ele sunt un colac de salvare divin care vă împiedică să deveniți total pierduți și confuzi din cauza mocirlei și lipsei de claritate cu care vă confruntați în iluzie. Este ca o mlaștină, toxică, acoperită de buruieni, dar prin care speranța curge ca un firicel de apă proaspătă către oceanul strălucitor al clarității care este Realitatea. Pe măsură ce vă antrenați în acel curent și îl împărtășiți cu alții, el se mărește și începe să curețe și să revitalizeze acea mlaștină aducând-o înapoi la claritatea care este adevărata sa natură astfel încât să se poată reconecta din nou cu vastul ocean a cărei parte esențială și inseparabilă este.

Toxicitatea este eliminată; mediul înconjurător este curățat; vălul este dizolvat astfel încât toți să poată vedea și recunoaște Realitatea și să se mute cu bucurie în Ea din iluzia care se prăbușește și se dezintegrează și al cărei timp, din toate punctele de vedere, a trecut.

Speranțele voastre sunt extrem de valide și ele vor fi împlinite pe măsură ce vă treziți.
Fratele vostru iubitor, Isus.

Sursa: http://johnsmallman2.wordpress.com/2012/10/26/you-are-being-lovingly-activated-to-bring-your-spiritual-abilities-on-line/?year=2012&monthnum=10&day=26&like=1&_wpnonce=49bd876ead&wpl_rand=929e9fd820

Traducerea: Poka Monica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu