luni, 14 octombrie 2013

From my heart to your heart

Dragii mei,
Revin cu vesti :) Sunt in Portugalia de ceva vreme, am lucrat ca voluntar in diverse locuri WWOOFing sau HelpExing :) Mi-a prins foaaaarte bine experienta de a lucra pentru mancare si cazare. Va recomand cu drag sa incercati macar odata in viata. Si eu as zice caaaa... cu cat ii munca mai 'de jos', cu atat mai de folos. Pana acum am lucrat la o ferma, am gradinarit, am facut pizza, am smuls buruieni din santuri, am facut curatenie la o pensiune si am lucrat intr-o bucatarie unde am gatit pentru 70 de oameni, indian style.

Siiiii...am fost la silent retreat-ul cu Mooji...nu am cuvinte sa va descriu cum a fost...tot ce stiu e ca acum imi doresc foarte mult sa stau o vreme in ashram la Mooji, doar ca banii mei s-au cam dus si trebuie sa platesc pentru mancare si cazare. Asa ca va rog pe voi sa ma ajutati. O sa mai stau pe-aici o luna - doua, poate chiar pana in primavara, asa ca rugamintea e deschisa pe termen lung. Contul meu este
RO39INGB0000999901371595
sau paypal: seaoftales@gmail.com
Orice suma e binevenita si ma va ajuta sa fiu acolo unde imi doresc! Va multumesc si va iubesc!

8 comentarii:

 1. Pe unde mai esti, Teo? Cum iti merge?

  RăspundețiȘtergere
 2. Teo, unde esti si cum esti?

  RăspundețiȘtergere
 3. Soacra mea aproape că m-a omorât, m-a dat afară din casă de multe ori, soțul meu a vrut mereu să semnez un ardei de divorț, totul pentru că nu am putut să rămân însărcinată, până l-am cunoscut pe Dr. DAWN ACUNA, Acest doctor Ea a promis că mă va ajuta după ce i-am explicat situația mea și chiar acum vreau să-i mulțumesc Dr. Dawn pentru că s-a ținut de cuvintele ei. În acest moment, soacra mea și soțul meu mă iubesc atât de mult. Sunt insarcinata, totul datorita Dr. Dawn acuna, contactati-o daca aveti dificultati sau situatii proaste chiar acum.
  *Dacă vrei să-ți schimbi soacra.
  *Daca vrei sa ramai insarcinata.
  *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
  *Dacă vrei ca vraja să fie activă.
  Si etc.
  Scrie-i pe Whatsapp: ,{ +2348032246310 }

  RăspundețiȘtergere